Extra helder glas

Extra helder glas bestellen

Extra helder glas is neutraler van kleur dan standaard helder glas. Doordat er minder ijzeroxides in het glas zitten is dit glas nagenoeg kraakhelder en heeft geen groenige tint. Door deze helderheid wordt het ook vaak diamantglas genoemd. Je herkent extra helder glas doordat de kopse kant lichtblauwig of helder van kleur is, en niet groenig.

 

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Extra helder glas: De ultieme helderheid voor jouw project

Soms draait alles om perfectie en helderheid. Voor die momenten is er extra helder glas, een subliem materiaal dat elke ruimte laat schitteren zonder enige vertroebeling. Dit glas staat bekend om zijn neutrale kleur en wordt vaak liefkozend "diamantglas" genoemd vanwege zijn kristalheldere karakter.

 

Een nieuwe dimensie van helderheid

Het geheim van extra helder glas ligt in zijn samenstelling. Met aanzienlijk minder ijzeroxides in het glas dan zijn tegenhanger, ontdoet het zich volledig van de groenige tint die standaard helder glas kenmerkt. De kopse kant van extra helder glas krijgt hierdoor een lichtblauwe of kraakheldere uitstraling, waardoor het direct herkenbaar is. Deze onberispelijke helderheid m...

Meer lezen