CBM matzwart (RVS)

Matzwarte douche stabilisatiestang samenstellen

Kan je niet uit de voeten met een standaard stang? Of zoek je gewoon een stabilisatiestang die net wat mooier en degelijker is dan de standaard stangen? Dan is de matzwarte serie van het Italiaanse merk CBM een echte aanrader!! De onderdelen bestaan uit RVS (AISI 304) waardoor het geschikt is voor gebruik in een badkamer en zijn van zeer goede kwaliteit. 

Wanneer je de onderdelen in je handen hebt voel je de kwaliteit al. En als je dit gaat monteren word je nogmaals geconfronteerd met de hoge kwaliteit van dit merk.

 

Prijzig?

Ja, het is wellicht vrij prijzig voor je... maar niet als je de kwaliteit in ogenschouw neemt. Het is geen Chinese import of imitatie. Maar volwaardig RVS met een mooie matzwarte afwerking. Een douchewand koop je ook niet voor een paar jaar maar daar wil je langer plezier van hebben. Het is dan zeker te adviseren om iets meer geld uit te geven voor iets waar je dan ook vele jaren plezier van zult hebben in plaats van je na een tijdje toch te storen aan de mindere kwaliteit die je hebt gekozen om jezelf een paar tientjes te besparen.

 

Matzwart afgewerkt

De laklaag is in RAL9005. Dit is belangrijk te weten omdat veel andere merken ook aangeven zwart beslag te hebben maar dit is dus niet altijd RAL9005. Je kan ook niet zomaar allerei soorten beslag in matzwart combineren met elkaar; de kans is groot dat je kleurverschillen ziet. Laat je daarom vooraf goed informeren over de RAL kleuren die zijn gebruikt voor ander matzwart beslag.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina