AGC Lacobel Safe 6 mm

Lacobel SAFE

Lacobel SAFE is 6 mm dik helder floatglas dat aan de achterzijde is voorzien van een verflaag. Op deze verflaag is een veiligheidsfolie aangebracht. Deze folie zorgt ervoor dat het glas bij breuk aan elkaar blijft zitten waardoor er geen stukken glas naar beneden vallen. Wel zo veilig!

Het Lacobel SAFE gelakt glas assortiment bestaat uit een aantrekkelijk eigentijds kleurenpalet. De glanzende look van "Lacobel" combineert naadloos met zijn matte alter ego "Matelac". "Matelac" is vergelijkbaar met "Lacobel" maar bij "Matelac" is de verflaag aangebracht op satijnglas waardoor je gematteerd gelakt glas krijgt. In het "Lacobel" en "Matelac" assortiment zijn er meerdere kleuren gemeenschappelijk leverbaar. 

Toepassing: "Lacobel SAFE" kan alleen binnenshuis worden gebruikt voor bekleding van meubelen en wanden, kastdeuren, schuifdeuren, enz. Lacobel combineert prachtig met tal van andere materialen, zoals hout, staal en steen.

Wanneer je een achterwand voor een keuken nodig hebt kies je liever voor gehard gelakt glas, dit is namelijk beter bestand tegen hitte van het fornuis. Je kiest dan voor "Lacobel T".

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren