AGC Lacobel Safe

Lacobel SAFE

Lacobel SAFE bestellen is 4 of 6 mm dik floatglas dat aan de achterzijde is voorzien van een verflaag. Het glas kan helder of extra helder zijn (afhankelijk van de kleur van de laklaag). Op deze verflaag is een veiligheidsfolie aangebracht. Deze folie zorgt ervoor dat het glas bij breuk aan elkaar blijft zitten waardoor er geen stukken glas naar beneden vallen. Wel zo veilig!

Het Lacobel SAFE gelakt glas assortiment bestaat uit een aantrekkelijk eigentijds kleurenpalet. De glanzende look van "Lacobel" combineert naadloos met zijn matte alter ego "Matelac". "Matelac" is vergelijkbaar met "Lacobel" maar bij "Matelac" is de verflaag aangebracht op satijnglas waardoor je gematteerd gelakt glas krijgt. In het "Lacobel" en "Matelac" assortiment zijn er meerdere kleuren gemeenschappelijk leverbaar. 

Toepassing: "Lacobel SAFE" kan alleen binnenshuis worden gebruikt voor bekleding van meubelen en wanden, kastdeuren, schuifdeuren, enz. Lacobel combineert prachtig met tal van andere materialen, zoals hout, staal en steen.

Wanneer je een achterwand voor een keuken nodig hebt kies je liever voor gehard gelakt glas, dit is namelijk beter bestand tegen hitte van het fornuis. Je kiest dan voor "Lacobel T".

 

Producten 1-20 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina