Glasband- en tapes

Glasband, kruisroedentape en spiegelmontagetape bestellen

Bij het monteren van glas in houten kozijnen met glaslatten heb je beglazingsband nodig. Dit is een foamband wat je aanbrengt op de glaslat en in de sponning van je kozijn. Als je kruisroedes op je glas wilt aanbrengen heb je speciaal kruisroedentape nodig, voor de montage van de afdeklatten op je glas. En voor het monteren van spiegels op vlakke ondergronden zoals een deur of kast, is er een speciale spiegelmontagetape.

GlasBoertje heeft professionele producten in het assortiment die je hiervoor kan gebruiken. Het merk Coroplast is bij de meeste particulieren niet bekend; dit komt omdat dit een merk is wat vaak door de professionele glaszetters wordt gebruikt en niet in de lokale bouwmarkt te krijgen is. Door professionele merken aan consumenten aan te bieden kan je als klusser werken met de beste materialen. En goed materiaal zorgt vaak voor een beter eindresultaat.

Naast Coroplast verkopen we ook spiegeltape van Scotch 3M. Dit is een hoogwaardige dubbelzijdige foamtape die uitermate geschikt is voor de montage van spiegels op vlakke ondergronden.