Glas in de keuken

In de keuken worden vaak glasproducten gebruikt. Glazen legplankjes, een glazen tafelblad, glazen kastdeurtjes, een keuken achterwand in gehard glas (eventueel op kleur gelakt) of een gewone spiegel. We hebben de verschillende glas toepassingen netjes voor je gesorteerd.

Glas geeft een luxe uitstraling en is erg goed schoon te maken. Dat is wel zo handig in een keuken waar gekookt,  (af)gewassen en gespoeld wordt. Vet en watervlekken zijn eenvoudig weg te halen met een normale glasreiniger waardoor je de keuken snel weer aan kant hebt.

Door gelakt glas te gebruiken als achterwand kan je de keuken goed aan laten sluiten op je interieur. Denk er wel aan dat als je de achterwand gaat plaatsen achter een hittebron of wanneer er gaten in het glas moeten komen, dat je dan gehard gelakt glas kiest. Dit kan beter tegen temperaturen en wanneer je het stopcontact weer terugplaatst voorkomt dat het scheuren van het glas bij de gatboring.

Glas in de keuken is dus praktisch, hygiënisch en geeft een mooie, moderne en luxe uitstraling. Genoeg redenen om hiervoor te kiezen.

Neem gerust even contact op met ons als je nog vragen hebt of producten mist. We helpen je graag verder met je project.