Wand - Glas klemmen

Assortiment klemmen voor je douchewand of badwand (wand-glas)

Wand-glas klemmen worden gebruikt om een glaswand te monteren aan de muur, vloer en/of plafond. De klemmen vereisen een uitsparing in het glas. De vorm van de sparing verschilt per klem. Als je al een glasplaat hebt waar je een klem voor wilt bestellen, dan zal je een klem moeten bestellen die bij de sparing van je bestaande glasplaat hoort.

Bij deze klemmen heb je gehard glas nodig. Als je gehard glas hebt zonder sparingen, dan kan je deze niet meer aanbrengen; gehard glas kan je na het hardingsproces niet meer bewerken (het zal kapot knallen als je dit wel probeert). Je kan de bestaande plaat dan niet gebruiken bij de klemmen die wij verkopen. Alle klemmen hebben een sparing in het glas nodig. Klemmen waarbij geen glassparingen noodzakelijk zijn verkopen wij niet.

Als je glas bij je klemmen wilt bestellen, dan bestel je hiervoor installatieglas. Dat is gehard veiligheidsglas met een all-in prijs voor geslepen randen en maximaal 5 sparingen. Als je de klemmen en het installatieglas tegelijk besteld, weten wij precies welke sparing we moeten aanbrengen in het glas. We hebben dan nog wel een schets van je nodig waar de sparingen moeten komen. Deze schets kan je mailen naar info@glasboertje.nl

Producten 1-20 van 62

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina