OP = OP

Op deze pagina vind je producten die we verkopen tot ze op zijn. Dit kunnen laatste stuks zijn van producten die uit het assortiment gaan of niet meer worden gemaakt, maatwerkproducten met kleine foutjes zoals een klein krasje, randbeschadiging of een maatfoutje of artikelen die door klanten zijn teruggestuurd en we niet meer als nieuw kunnen verkopen.

Laatste stuks

Assortimenten en producten veranderen in de loop der tijd. Dit zorgt ervoor dat nieuwe artikelen worden geintroduceerd en de oude artikelen niet meer worden gemaakt en geleverd. Natuurlijk zijn er dan nog wel restvoorraden bij bedrijven en fabrikanten die verkocht moeten worden. Dit zijn nieuwe en complete producten in de originele verpakking. De kwaliteit is 100% goed en deze producten zijn onbeschadigd.

Maatwerk met maatfoutjes

Bij maatwerk productie gaat er weleens iets mis met de maatvoering. En soms komt de maatvoering van klantbestellingen zo pecies dat glasplaten of spiegels niet passen. Er moeten dan nieuwe panelen worden gemaakt en geleverd. En het glas of de spiegel met de verkeerde maatvoering worden dan opgehaald bij de klant en blijven over. Omdat weggooien zonde is van alle moeite die erin zit en er eigenlijk niets mis is met deze panelen of spiegels kunnen we deze aanbieden tegen een speciale lage prijs. Er is vast iemand die er iets mee kan of er iets mee kan maken.

Maatwerk met beschadigingen

Soms gaat er bij het vervoer iets mis en dan beschadigd een spiegel of glaspaneel. Je moet dan denken aan een klein krasje op de voorkant of achterkant van een spiegel of glasplaat, of een hoek- en/of randbeschadiging aan het glas of de spiegel. Er zijn genoeg situaties te bedenken waar dit niet bij uitmaakt. Een glasplaat komt meestal in een sponning of kozijn, en een spiegel kan ook worden geplaatst in een lijst. We zullen de beschadiging goed in kaart brengen en omschrijven zodat je vooraf goed weet wat je krijgt.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina