Bronzen spiegels

Bronzen spiegel op maat bestellen

Bronzen spiegels kan je bij ons op maat bestellen. De bronzen spiegels kunnen we leveren in 4 en 6 mm dikte. We kunnen verschillende modellen leveren, met of zonder afgeronde hoeken en met bijvoorbeeld polygeslepen randafwerking of facetrand. Deze spiegelsoort is lichtbruin getint en oogt wat warmer dan de normale zilveren spiegels. Omdat de bronskleur in het glas zit (en dus niet in de zilverlaag erachter), is een 6 mm dikke spiegel wat bruiner getint dan een 4 mm dikke bronzen spiegel. Een 6 mm dikke bronzen spiegel heeft tenslotte meer pigment dan een 4 mm dikke spiegel. Deze bronzen spiegels worden vaak gebruikt als interieurspiegel, achterwand van een keuken of bekleding van een wand of kast. Een spiegel waar je wel een goede reflectie in ziet maar minder aanwezig is dan een normale heldere spiegel.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De bronskleurige spiegels van 4 en 6 mm dik zijn ook te leveren met een veiligheidsfolie aan de achterzijde. Voor de volledigheid van de groep "bronzen spiegels" hebben we deze veiligheidsspiegels hieronder erbij gezet. Wanneer je een totaaloverzicht wilt hebben van de leverbare veiligheidsspiegels dan kan je het beste kijken op de categoriepagina "veiligheidsspiegels".

De bronzen spiegels die hieronder staan zijn op maat samen te stellen. Helemaal naar jouw model/vorm en met jouw gewenste randafwerking. Bij het samenstellen kan je nog extra opties kiezen zoals montagematerialen en onderhoudsmiddelen. De spiegelconfigurator helpt je bij het samenstellen van je op maat gemaakte bronzen spiegel. Je hebt dan de keus uit verschillende modellen, eventueel afgeronde hoeken en verschillende randafwerkingen.

Meer lezen