Maatwerk spiegels

Maatwerk spiegels kopen

Op maat gemaakte spiegels kan je eenvoudig bestellen via de configurator op GlasBoertje.nl. De configurator helpt je bij het kiezen van het juiste model spiegel waar je de gewenste afmeting kan invullen. Dit alles kan je zelf online doen, en geheel vrijblijvend!

We hebben een uitgebreid assortiment spiegelglas op onze website staan. We hebben deze onderverdeeld in verschillende productgroepen zodat je vanuit daar makkelijk en snel in de juiste configurator terecht komt en direct je bestelling kan invullen van je maatwerk spiegel(s). Zo hebben we gekleurde spiegels, doorkijkspiegels en veiligheidsspiegels. We hebben zelfs een aparte categorie voor spiegelwanden gemaakt zodat je daar alles kan vinden voor het bestellen van een spiegelwand.

Als je dit toch lastig kiezen vindt zou je ook via het menu "glastoepassing" tot een spiegel kunnen komen die die in jouw situatie het beste is. Bij de aankoop van een badkamerspiegel heb je natuurlijk andere wensen op het gebied van kleur, spiegelverwarming en montageopties dan wanneer je bijvoorbeeld een interieurspiegel of spiegel voor een sportschool zou willen bestellen.