Configurators op GlasBoertje.nl

Gebruik van de glasconfigurators op GlasBoertje.nl

Op GlasBoertje.nl hebben we veel tijd en moeite gestoken om een aantal configurators te maken waarop je maatwerk glas en spiegels kan bestellen, eventueel aan te vullen met montagematerialen, accessoires, schoonmaakartikelen en gereedschappen. We hebben hierbij zoveel mogelijk artikelen gezet die voor die specifieke toepassing of glassoort van toepassing kunnen zijn. Onze configurators zijn een technisch hoogstandje omdat ze je ook helpen bij het samenstellen en bepaalde producten en bepaalde artikelen niet tonen als deze technisch niet kunnen worden gecombineerd met andere gekozen artikelen. Laat je leiden en adviseren door deze configurators. Als iets niet kan worden aangeklikt dan is het technisch niet mogelijk dit te maken en/of bestellen bij ons.

Omdat er verschillende configurators zijn adviseren we je om te starten vanuit het menu "glastoepassingen" of vanuit het glasproduct zelf. Begin bij de juiste configurator. Je zal geen spiegelverwarming vinden in de configurator als je een spiegelwand voor een sportschool gaat samenstellen. En zo zal je ook geen ronde vormen van glas vinden als je een douchedeur samen gaat stellen. Mocht je dingen missen, mail ons dan met alle nodige informatie en je vraag. We kunnen dan kijken of we je hierbij kunnen helpen.

 

Disclaimer
De configurators zijn met zorg gemaakt maar net zoals in elke techniek zou het kunnen gebeuren dat er ergens een technisch proces of calculatie misloopt bij het samenstellen. In dit geval houden we ons het recht voor om de order te annuleren of in overleg met onze klant aan te passen, eventueel met een aanvullende factuur. In het verleden is dit slechts een enkele keer gebeurt maar we zijn hier liever duidelijk in naar onze klant, vandaar deze extra vermelding.