Grijze spiegels

Grijze spiegel op maat bestellen

Grijze spiegels kan je bij ons op maat bestellen. We kunnen deze leveren in 4 en 6 mm dikte, in verschillende modellen, afgeronde hoeken en diverse randafwerkingen. Deze spiegelsoort is donkerder van kleur dan de normale spiegels. Omdat de grijze kleur in het glas zit (en dus niet in de zilverlaag erachter), is een 6 mm dikke spiegel wat donkerder dan een 4 mm dikke grijze spiegel. Een 6 mm dikke grijze spiegel heeft tenslotte meer pigment dan een 4 mm dikke spiegel. Deze spiegels worden vaak gebruikt als interieurspiegel, achterwand van een keuken of bekleding van een wand of kast. Een spiegel waar je wel een goede reflectie in ziet maar minder aanweig is dan een normale spiegel. Het lijkt een beetje alsof je met slecht licht in een spiegel kijkt.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De grijze spiegels van 4 en  6 mm dik zijn ook te leveren met een veiligheidsfolie aan de achterkant. Voor de volledigheid van de groep "grijze spiegels" hebben we ze hieronder erbij gezet. Maar als je een goed overzicht wilt hebben van alle leverbare veiligheidsspiegels kan je het beste even kijken op de categoriepagina "veiligheidsspiegels".

De grijze spiegels hieronder zijn op maat samen te stellen, helemaal naar jouw model/vorm en met jouw gewenste randafwerking. Bij het samenstellen van je grijze spiegel hebben we nog extra opties waaronder de keuze van verschillende montagematerialen. Onze spiegelconfigurator helpt je bij het samenstellen van je op maat gemaakte grijze spiegel. Je hebt dan de keus uit verschillende modellen, eventueel afgeronde hoeken en verschillende randafwerkingen.