Legplankjes

Glazen legplankjes voor je interieur

Glazen legplankjes op maat

Ook glazen legplankjes kan je bij ons op maat bestellen. Altijd handig wanneer de standaard afmetingen legplanken niet passen. Het glas wordt op jouw wensen op maat gemaakt, geslepen en daarna gehard. Door het harden wordt het glas 4 tot 5 keer sterker dan ongehard glas. Hierdoor kan je er genoeg spulletjes opzetten en kan je de glasplaat stevig aan de glasklemmen vastmaken. Onze glasconfigurator helpt je bij het samenstellen van je glazen legplank op maat. Je kan kiezen uit verschillende modellen en afgeronde hoeken.

Er zijn meerdere vormen, glassoorten, dikten en kleuren verkrijgbaar voor je glazen legplankje voor interieur. Je kan kiezen uit helder of gekleurd glas in de dikte van 4 tot en met 12 mm. Er is ook dikker glas leverbaar maar dat heeft niet zoveel toegevoegde waarde. De bijbehorende glasplaatdragers zijn beperkt tot een bepaalde glasdikte. De configurator houdt hier al rekening mee tijdens het samenstellen. Je zal wel zelf rekening moeten houden met het aantal glasplaatdragers en het type glasplaatdrager wat je zou kunnen gebruiken voor jouw samengestelde legplankje.

 

Maatwerk glazen legplankjes kopen? Dit leveren wij!

Hieronder zie je het assortiment glas voor een maatwerk planchet, welke je ook in de configurator voor glazen legplankjes tegen komt. Op deze pagina heb je een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. Door op het product te klikken kan je specifieke informatie raadplegen en de productie/levertijd zien.

Producten 1-20 van 47

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina