AGC Lacobel

Lacobel

Lacobel bestellen kan op 6 mm dikte; dit is floatglas dat aan de achterzijde is voorzien van een verflaag. Het glas kan helder of extra helder zijn (afhankelijk van de kleur van de laklaag). 

Het Lacobel gelakt glas assortiment bestaat uit een aantrekkelijk eigentijds kleurenpalet. De glanzende look van "Lacobel" combineert naadloos met zijn matte alter ego "Matelac". "Matelac" is vergelijkbaar met "Lacobel" maar bij "Matelac" is de verflaag aangebracht op satijnglas waardoor je gematteerd gelakt glas krijgt. In het "Lacobel" en "Matelac" assortiment zijn er meerdere kleuren gemeenschappelijk leverbaar. 

Toepassing: "Lacobel" kan alleen binnenshuis worden gebruikt voor bekleding van meubelen en wanden, kastdeuren, schuifdeuren, enz. Lacobel combineert prachtig met tal van andere materialen, zoals hout, staal en steen. Als je extra veiligheid wilt toevoegen kies je voor "Lacobel SAFE"; dit is hetzelfde als "Lacobel" met op de achterkant een veiligheidsfolie (bij glasbreuk blijft het glas aan de folie kleven).

Wanneer je een achterwand voor een keuken nodig hebt kies je liever voor gehard gelakt glas, dit is namelijk beter bestand tegen hitte van het fornuis. Je kiest dan voor "Lacobel T".

 

15 producten

per pagina