Preventieschermen

Coronascherm / balieschermen / kuchschermen van veiligheidsglas

Een preventiescherm van echt glas straalt luxe uit, is duurzaam en kan langere tijd mee. Gezien de ontwikkelingen op het gebied van Corona/Covid-19 is het als bedrijf noodzakelijk om tijdens deze crisis garant te kunnen staan voor de veiligheid en hygiene van het personeel en de klanten. En er is dan ook meer nodig dan de tijdelijke plexiglas schermen die overal opduiken. Plexiglas is welliswaar goedkoper in aanschaf en sneller te leveren dan echt (gehard) glas maar de duurzaamheid van glas maakt het dat echt glas een betere keus is voor langere termijn.

We weten niet hoe lang dit nog gaat duren, en het is nog maar de vraag of we ooit weer terug kunnen naar de oude situatie op gebied van persoonlijk contact en hygiene. Weer een goede reden om te investeren in een goede en structurele oplossing, in plaats van de tijdelijke schermpjes van 3 mm plexiglas.

We hebben een aantal losse klemmen voor gehard glazen staande schermen en een compleet verrijdbaar scherm met gelaagd glas op onze website staan. De staande schermen zijn eenvoudig te verplaatsen en de tafelklem versies moeten worden geklemd op een tafel of balie. Het glas kan je er los bij bestellen bij de categorie "gehard glas".

Coronascherm op maat gemaakt?

Een kuchscherm kan ook op maat worden gemaakt. We hebben wel enige technische beperkingen want je kan niet zomaar alle afmetingen maken met glasbeslag. De constructie moet wel veilig blijven. Met maatwerk kan je afwijkende afmetingen laten maken, een bepaald model of de uitsparing van het doorgeefluik en/of spreekluik op een andere plaats maken. Misschien wil je wel een bepaalde glasplaat in een kleur hebben zoals grijs, groen, brons of matglas.

Probeer eerst te kijken of je uit de voeten kan en de configurator op de website. Heb je uiteindelijk toch een specifieke wens (zoals een doorgeefluik), mail ons dan even met een schets wat je voor ogen hebt. Ook foto´s van de situatie kunnen verhelderend zijn. We zullen dan een passende offerte naar je mailen.