Glasreinigers

Glasreinigers voor glas en spiegels bestellen

Glas en spiegels moeten regelmatig worden schoongemaakt. Een glasreiniger moet er dan voor zorgen dat je met minimale inspanningen een streeploos en glanzend resultaat krijgt. Met een universele glasreiniger kan je meeste normale vlekken goed weghalen. Maar soms heb je vervuilingen die een wat specialistischer middeltje vereisen.

Kalk laat zich bijvoorbeeld niet makkelijk verwijderen met een standaard glasreiniger, daar heb je dan een middeltje voor nodig waar je de kalk mee kan aanpakken. Ditzelfde geldt bij hardnekkige vervuiling op bijvoorbeeld serrebeglazing. Je hebt dan een middel nodig die deze vervuiling week maakt en die je er af kan poetsen zonder het glas te bekrassen en/of beschadigen. De Clean-X Glass Scrub is hiervoor uitermate geschikt. Als het glas dan goed schoon is zou je deze kunnen beschermen met de Clean-X Invisible Shield.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoe maak je een spiegel schoon?

Een spiegel schoonmaken is een eenvoudig proces. Hier is een stapsgewijze handleiding voor het effectief reinigen van een spiegel:

  1. Verzamel je benodigdheden: je hebt de volgende items nodig:
    • Microvezeldoek of pluisvrije doek
    • Glasreiniger
  2. Verwijder stof en los vuil: Voordat je de glasreiniger aanbrengt, veeg je het oppervlak van de spiegel voorzichtig schoon met een droge microvezeldoek om stof en los vuil te verwijderen. Deze stap voorkomt krassen op de spiegel tijdens het schoonmaken
  3. Spuit de reinigingsoplossing rechtstreeks op het oppervlak van de spiegel of op de microvezeldoek
  4. Veeg de spiegel af: Neem de microvezeldoek en begin met het afvegen van het oppervlak van de spiegel in rechte, overlappende bewegingen. B...
Meer lezen