Ronde spiegels voor de badkamer

Ronde spiegels voor de badkamer

Ronde spiegels voor de styling van je badkamer
Met ronde spiegels kun je je badkamer in één keer een make-over geven. Vervang je rechthoekige spiegel met ronde en voilá; jouw badkamer oogt zo goed als nieuw.

Spiegelverwarming. Nooit meer beslagen spiegels.
Direct na het douchen je haar föhnen? Hoe vervelend is het dan als de spiegel helemaal beslagen is. Met spiegelverwarming heb je daar geen last meer van. Er moet natuurlijk wel electriciteit beschikbaar zijn achter je spiegel.

Geïntegreerde spiegelverlichting. Sfeermaker bij uitstek.
Je kan ook kiezen voor een spiegel met verlichting. Rondom de spiegel schijnt dan een licht waardoor je badkamer direct wordt verlicht. Maar ook scheren en make-up aanbrengen wordt op deze manier bijgelicht vanachter de spiegel zelf. Om die reden is het licht 4200 Kelvin en daarmee neutraal. 

Spiegel met zwarte rand of niet.
Een mooie zwarte rand rond je spiegel past heel mooi bij een strakke, moderne badkamer. Een ware finishing touch. Maar ook zonder zwarte rand blijft een ronde spiegel nog steeds een fantastische sfeermaker.

badkamer-spiegel-rond-op-maat-glasboertje

Ronde spiegels badkamer met zwarte rand, verlichting en verwarming

Ronde spiegels badkamer met verlichting en verwarming, zonder zwarte rand

FAQ

Kan ik een ronde badkamerspiegel op maat laten maken met verwarming en verlichting?

GlasBoertje.nl levert alleen ronde badkamerspiegels met verlichting en/of lijst in vaste afmetingen. In geval van maatwerk, betreffen de aanpassingen niet alleen het spiegelglas maar ook de verlichting, lijst en ophangpunten. Als deze allemaal op maat moeten worden gemaakt worden de spiegels vaak te duur. We kunnen wel ronde badkamers op maat leveren met alleen een verwarming op de achterzijde.

Welke soort spiegelglas gebruik je voor ronde badkamerspiegels

Voor ronde badkamerspiegels raden we 6 mm dikke spiegels aan met een neutrale kleur.

Kan ik ook ronde badkamerspiegels kopen met grijs of brons spiegelglas?

We verkopen geen ronde badkamerspiegels in grijs of brons spiegelglas met verlichting en/of lijst. De verkleuring van de reflectie is vaak niet gewenst vanwege gebruik in de badkamer. Je kan wel getinte ronde spiegels op maat bestellen in de configurator maar dat is dan zonder verlichting en zonder lijst.

Hoe kan ik de randen van mijn spiegel op maat laten afwerken?

Zonder geslepen rand (onafgewerkt) zijn de randen van de spiegel net zo scherp als de rand van gebroken glas. Ook zitten er kleine beschadigingen aan de randen door het snijden en breken van de spiegel. Dit is niet zo erg als de randen in een kader of lijst komen. Als de randen in het zicht komen kies dan altijd voor polygeslepen randen. Als extra optie kan je nog kiezen voor facetgeslepen randen. Dat is een schuine en bredere slijprand rondom de spiegel.

Hoe monteer je een ronde badkamerspiegel?

De ronde badkamerspiegels in standaard maten hebben een frame aan de achterzijde van de spiegel. Je zal haakjes moeten boren in je badkamermuur waar je de spiegel aan ophangt. Als er verlichting en/of verwarming achter de spiegel zit, zal je deze moeten aansluiten op het lichtpunt in je badkamermuur.

Wat is de productie- en levertijd van een ronde badkamerspiegel?

Meestal liggen de standaard ronde badkamerspiegels op voorraad; dan bedraagt de levertijd ca. 5 werkdagen. Als ze besteld moeten worden dan is de levertijd ca. 2-3 weken. Bij de maatwerk spiegels geldt een levertijd van ca. 1,5 - 2 weken (ronde spiegels met een facetrand ca. 4-5 weken).

Waarom is mijn maatwerk glas of spiegel niet verpakt?

We leveren glas en spiegels met speciaal glasvervoer. Dat is een vrachtauto met een rek aan de zijkant en binnenkant waartegen glas en spiegels kunnen worden geplaatst en vervoerd. Door deze manier van vervoer is verpakken niet nodig tijdens het vervoer. Dit bespaart je niet alleen geld (inpakken en materiaal zijn prijzig) maar het is ook beter voor het milieu. Als je je spiegel toch wilt laten inpakken omdat je deze bijvoorbeeld zelf nog moet verplaatsen of opslaan dan kan dat tot een afmeting van 1000 x 2000 mm. Hier zitten echter wel kosten aan verbonden. Deze kan je terugvinden in de configurator. Grotere panelen kunnen niet worden ingepakt omdat het glas te zwaar is en door de verpakking heen zou scheuren, en omdat het dan te onhandelbaar zou worden met tillen en vervoeren.