Gelaagd glas 44.2 - 1 zijde satijn

Art. nr.
300860

Gelaagd gematteerd ondoorzichtig glas, dikte 8,76 mm, één zijde satijnglas, wordt op maat gemaakt

Meer informatie
€ 209,75
per m²
Levertijd: 7-10 werkdagen

Gelaagd 44.2 satijnglas (één zijde satijn) bestaande uit één heldere glasplaat en één gesatineerde glasplaat van ieder 4 mm dik met daartussen 1 heldere PVB folie van 0,76 mm dik. Het satijnglas is helder glas waarbij 1 zijde geëtst is door deze te behandelen met een etsvloeisof. Door deze etsing krijg je aan één zijde van de glasplaat een matte zijde. Deze zijde laat wel licht door maar je kan er niet doorheen kijken.

Je kan dit gelaagde satijnglas gebruiken voor interieurtoepassingen waarbij privacy wenselijk is of assembleren tot isolatieglas als veiligheid een issue is. Denk dan aan een scheidingswand van bijvoorbeeld een kantoorruimte of een scheidingswand in huis tussen woonruimte en studieruimte.

 

Belangrijkste kenmerken van gelaagd 44.2 satijnglas (één zijde satijn):

tick-marks  Gelaagd glas met een transparante PVB folie
tick-marks  Eén zijde heeft een satijn afwerking waardoor het een gematteerde doorkijk krijgt
tick-marks  Bestaande uit 2 glasplaten van 4 mm, met daartussen een 0,76 mm dikke transparante PVB folie. Eén van de glasplaten is satijnglas, de andere glasplaat is normaal gelder glas
tick-marks  Laat wel licht door maar er is geen duidelijk doorzicht (alleen contouren)
tick-marks  Kans op een zéér lichte groene vertekening door gebruik van normaal glas (bij situaties waar kleurechtheid nodig is dan is het beter te kiezen voor extra helder satijnglas)
tick-marks  Geschikt voor binnen toepassing, beperkt als buitentoepassing (de gesatineerde zijde wordt beperkt doorzichtig als deze zijde nat wordt. Als deze zijde is opgedroogd is het weer ondoorzichtig matglas)
tick-marks  Standaard ongeslepen randafwerking, diverse randafwerkingen optioneel
tick-marks  Dit glas weegt 30 kg per m²
tick-marks  De vermelde prijs is een m² prijs
tick-marks  Op maat samen te stellen in de glasconfigurator

 

Gelaagd 44.2 satijnglas (één zijde satijn) wordt door ons:

tick-marks  Op maat geleverd
tick-marks  Geleverd volgens opgegeven specificatie (let op! voor glas gelden productie toleranties!)
tick-marks  Geleverd op afleveradres. Ophalen is ook mogelijk, de ophaalopties staan vermeld op de betaalpagina

 

Aandachtspunten voor gelaagd 44.2 satijnglas (één zijde satijn):

tick-marks  Je bent zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor het toepassen van de in jouw land geldende veiligheidsnormen- en eisen ! In Nederland is dat onder andere de NEN-3569:2011 (“Vlakglas voor gebouwen – Risicobeperking van lichamelijk letsel door brekend en vallend glas – Eisen” voor Nederland).
tick-marks  Voor de productie van maatwerk glas zijn binnen de glasbranche toleranties bepaald op het gebied van maatvoering, kwaliteit en afwerking. Deze zijn branche breed en worden door alle glasbedrijven gehanteerd. Houdt er rekening mee dat het mogelijk is dat glas een kleine maatafwijking kan hebben (ca. 1 - 2 mm), en bepaalde minuscule beschadigingen niet altijd gereclameerd kunnen worden
tick-marks  Denk goed na over de juiste glasmaat. Zodra je bestelling in productie is gegaan zijn maatwijzigingen niet meer mogelijk
tick-marks  Binnen de glasbranche is het gebruikelijk om een minimale oppervlakte per stuk te berekenen. Dit is nodig omdat de handling van een order altijd nodig is en hiermee wordt voorkomen dat een glasplaatje bijv. € 1,50 zou gaan kosten, terwijl de feitelijke productiekosten veel hoger liggen. De minimaal te berekenen oppervlakte verschilt per product en staat vermeld onder het tabje "Meer informatie" op de productpagina.

Meer informatie
Art. nr.300860
Glasdikte in mm8.76
Glas kleurmat
Minimale productiemaat90 x 90 mm
Maximale productiemaat2550 x 3210 mm
Verwachte levertijd7-10 werkdagen
Leveringsomvangop maat
Leveringseenheidper m²
Verpakt in eenonverpakt
Verzendkosten Nederland36,50
Verzendkosten België36,50
Verzendkosten rest EuropaDit artikel kan alleen naar NL en BE worden verstuurd
Afhalen mogelijk? (zonder kosten)Ja, ophalen kan in:, Oosterhout (Noord-Brabant), 's-Hertogenbosch, (Deze locaties zijn alleen ophaalpunten, hier vindt geen productie plaats! Bestelling altijd via de website plaatsen)
Minimum m² (per stuk)0.50
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gelaagd glas 44.2 - 1 zijde satijn
Customer Questions
Is gelaagd glas ook altijd van gehard glas?
Nee, standaard wordt gelaagd glas gemaakt van ongeharde glasplaten met daartussen één of meerdere PVB folies.
Waarom is mijn maatwerk glas of spiegel niet verpakt?
We leveren glas en spiegels met speciaal glasvervoer. Dat is een vrachtauto met een rek aan de zijkant en binnenkant waartegen glas en spiegels kunnen worden geplaatst en vervoerd. Door deze manier van vervoer is verpakken niet nodig tijdens het vervoer. Dit bespaart je niet alleen geld (inpakken en materiaal zijn prijzig) maar het is ook beter voor het milieu. Als je je spiegel toch wilt laten inpakken omdat je deze bijvoorbeeld zelf nog moet verplaatsen of opslaan dan kan dat tot een afmeting van 1000 x 2000 mm. Hier zitten echter wel kosten aan verbonden. Deze kan je terugvinden in de configurator. Grotere panelen kunnen niet worden ingepakt omdat het glas te zwaar is en door de verpakking heen zou scheuren, en omdat het dan te onhandelbaar zou worden met tillen en vervoeren.

Kan mijn bestelling worden geleverd?

Jazeker! We leveren in geheel Nederland en het Nederlandstalig gedeelte van België. Glas wordt geleverd met speciaal glastransport; een busje of vrachtwagentje waar glas aan de binnenkant en zijkant kan worden geplaatst. Op deze manier ben je verzekerd van optimaal vervoer en dat je bestelling goed wordt afgeleverd. Het risico van breuk en/of beschadiging transport wordt geheel door ons gedragen (tot en met de bezorging bij je aan huis). Weer een garantie dat je jouw bestelling netjes en onbeschadigd geleverd krijgt. We leveren in principe op de begane grond en tot aan de voordeur. 

Bij je bestelling kan je twee adressen opgeven. Je factuur adres en het afleveradres. Hierdoor kan je eenvoudig je glaswerk laten leveren, op de plaats waar jij het nodig hebt. En wanneer je ingelogd bent, kan je meerdere afleveradressen erin zetten, en dat is dan weer handig als je ondernemer bent en op wisselende locaties glas nodig hebt.

 

Wanneer word er geleverd?

Om het glastransport efficient te laten verlopen leveren we volgens vaste routes. In het kaartje staan getallen, dit zijn de eerste twee getallen van je postcode. De kleur op de kaart vertegenwoordigd een routedag. Kijk in de legenda om te zien welke kleur bij welke afleverdag hoort. Als de levering losse onderdelen betreft (en dus geen glas producten), dan zullen we de pakketdienst hiervoor inschakelen. Deze bezorgen vaak binnen 1-2 werkdagen uw pakket af. Als we een track-en-trace code hebben, dan zullen we deze naar je toe sturen zodat je je pakket kan volgen. Kijk op de product pagina´s voor een indicatie van productie/levertijd.

De levering van glas artikelen is te vergelijken met de levering van een wasmachine of bankstel. Het is een duurzaam en delicaat product wat je niet zomaar met de pakketdienst laat afleveren. Het wordt netjes geleverd en het is dan wel wenselijk dat er iemand aanwezig is op het moment van leveren. Je ontvangt ruim vantevoren een afleverdatum per e-mail. En 1-2 werkdagen voor de levering sturen we je nog een update met een tijdsindicatie van levering.

Mocht je niet thuis kunnen zijn, dan zijn er voldoende andere mogelijkheden te bedenken; we kunnen de bestelling bij de buren afleveren, deze achter in de tuin, onder een carport, in de schuur neerzetten of een andere plaats die jezelf veilig acht, de levering een week doorschuiven etc. etc. Mar meldt dit a.u.b. wel tijdig aan ons zodat we de chauffeur vooraf duidelijke instructies kunnen meegeven. Hiermee voorkomen last-minute uitzoekwerk als de chauffeur bij je voor de deur staat en niemand aantreft. Als de chauffeur niemand treft bij de levering en niet weet wat hij met de bestelling moet doen, dan zal deze de spullen mee retour nemen en schuift de levering een week op. Helaas zijn we dan genoodzaakt de transportkosten voor deze extra levering wel door te berekenen.

Leveringsplattegrond

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ook dat kan! Geef dan bij het afronden van je bestelling aan dat je de bestelling graag zou willen ophalen. De afhaal locaties staan op de betaalpagina vermeld. Op het moment dat je bestelling daar klaar zal staan, zullen we je informeren over de ophaalmogelijkheden, tijden etc. etc. Er zijn een aantal afhaallocaties die kosten doorberekenen voor het ontvangen van je bestelling en de afhandeling voor het afhalen van je bestelling. Deze kosten worden ook aan ons doorberekend en we moeten deze helaas ook aan jou doorberekenen, hoe vervelend we dit ook vinden... De losse producten (niet-glas producten) liggen niet op alle afhaal locaties op voorraad en deze zullen we naar je moeten opsturen. Deze verzendkosten zullen we helaas ook moeten doorberekenen. Deze staan ook vermeld op betaalpagina, als totaal bij de afhaalkosten van de afhaallocaties.

Een aantal afhaallocaties zijn beperkt in openingstijden. Dit zijn bedrijfslocaties die normale kantoortijden kennen en sommige locaties zijn op vrijdagmiddag om 15:00 uur gesloten. Houdt hier wel rekening mee als je kiest voor afhalen. Afhalen bij GlasBoertje kan natuurlijk ook, dan zijn we wat flexibeler wat tijden betreft.

Wanneer je kiest voor de afhaal optie dan is het vanzelfsprekend dat het risico van breuk en/of beschadiging bij het afhalen ook wordt overgedragen. Controleer bij afhalen je bestelling dus goed voordat je deze meeneemt.