Vakantie 2019 !! Of toch nog niet?

Vakantie 2019 !! Of toch nog niet?

Glasproducten worden vaak verwerkt door bouwgerelateerde bedrijven. De meeste grotere bouwbedrijven volgen de bouwvakperiode van hun regio. Hierdoor is er relatief weinig vraag naar maatwerk glas waardoor de meeste glasfabrikanten ook de deuren sluiten tijdens dezelfde bouwvakperiode. Maar de vakantieperiode is voor velen ook een periode om te kunnen klussen of verbouwen. Ook de kleinere bouw- en klusbedrijven en de ZZP-ers zijn steeds vaker gewoon aan het werk tijdens deze periode. Dan is het wel zo fijn als je gewoon je maatwerk glas en spiegels kan bestellen.

Wij hebben contact met diverse glasfabrikanten waardoor we gedurende de vakantieperiode de mogelijkheid hebben constant te kunnen doorleveren. Wel met een kleine kanttekening; deze glasfabrikanten zijn weliswaar geopend maar hebben een beperkte bezetting. Hierdoor is er minder productiecapaciteit en ook de logistiek draait op halve kracht. De levertijd zal daardoor iets langer zijn dan je normaal gewend bent.

Een aantal zeer merkspecifieke glasproducten zijn wel problematisch om door te leveren tijdens de vakantie. Bepaalde producten worden maar in een beperkt aantal fabrieken gemaakt waardoor we geen alternatieve productielocaties hebben kunnen vinden hiervoor. De levertijd zal hierdoor helaas oplopen tot misschien wel 2-3 weken langer dan je normaal gewend bent van ons.

 

Wat kan je van ons verwachten tijdens de vakantieperiode?

  • Wij blijven de gehele vakantieperiode gewoon bereikbaar voor je, zoals je altijd gewend bij ons (telefonisch, mail, chat)
  • In de maand september zijn wij beperkt bereikbaar per telefoon en chat omdat wij dan ook een beetje van onze vakantie willen genieten
  • De levertijden van de normale glasproducten kan tijdens en rondom de bouwvak iets langer zijn dan je gewend bent (ca. 1 week langer)
  • De levertijden van specifieke merkgebonden producten zoals SGG Mirastar, SGG Timeless, SGG Planilaque, AGC Lacobel etc. zullen helaas wel 2-3 weken langer zijn dan normaal
  • De meeste afhaallocaties zijn gesloten tijdens de bouwvakperiode. De locaties in Den Bosch en Oosterhout zijn wel de gehele vakantieperiode geopend voor afhalen (Den Bosch is in september gesloten voor afhalen)

 

Neem gerust even contact op als je meer wilt weten!

En voor degene die het toch wat rustiger aan doen, we wensen je een hele fijne vakantie toe !

1 juli 2019
19 view(s)