•   Maatwerk glas
  •   Bezorgen in NL / BE
  •   Ophalen mogelijk in NL

Black Friday 2019; 10% korting op alle online aankopen

Black Friday 2019

Op onze toch al scherpe prijzen geven we in de periode rondom Black Friday maar liefst 10% korting weg op alle online aankopen !! Deze korting wordt uiteindelijk verrekend op de betaalpagina. Daar zal je een kortingsregel zien staan die de 10% aangeeft (voor de duidelijkheid: deze korting staat dus NIET op de productpagina vermeld en is nog niet verrekend in de productprijzen maar krijg je verrekend op de pagina waar je je gegevens invult en de betaling kan doen.

We hebben wel enkele spelregels die we hanteren voor deze mooie korting:

  • de korting geldt voor de online aankopen; dit zijn aankopen die je zelf in het winkelmandje zet en direct besteld. Wanneer er specifieke wensen van toepassing zijn waar we een offerte voor moeten uitwerken zullen we bekijken of we de 10% korting ook kunnen geven
  • de korting geldt alleen voor de producten; de verzendkosten zijn uitgesloten van de korting
  • de korting geldt voor alle producten uitgaande van de actuele en normale verkoopprijzen; we hebben in deze periode dan ook geen artikelen extra in de actie
  • de korting geldt voor alle klanten; klanten die meedoen met ons loyalty programma zullen ook gebruik maken van de 10% korting maar de normale loyalty korting hebben we tijdelijk uitgeschakeld. We kunnen geen korting op korting geven, daarvoor zijn de prijzen te scherp
  • de korting geldt in de periode van maandag 25 november (0:00 uur) tot en met woensdag 4 december (23:59 uur)

We houden het zo eerlijk mogelijk

Je hoort vaak verhalen over Black Friday acties en hoe bedrijven daarmee omgaan. De prijzen worden in de aanloop van die periode verhoogd om dan ineens "stuntprijzen" of "mega kortingen" te geven op je aankopen. En uiteindelijk betaal je net zoveel als je normaal zou betalen. Soms zelfs meer dan je normaal betaald. Wij doen niet mee aan deze manier van "klant voor de gek houden". Onze korting is dan ook gebaseerd op de echte verkoopprijzen. Geen dubbele agenda's, geen onzin verhalen. Het is zoals het is.

De periode van de black friday actie loopt wat langer dan anderen zullen doen. Hierdoor heb je wat meer tijd om te kunnen beslissen en over je aankoop na te denken. De producten die wij verkopen zijn vaak luxe goederen, zitten in het hogere segment en daarvan verwacht je kwaliteit. We vinden het wel zo netjes om je niet onder druk te zetten om je over te halen tot een aankoop die alleen gebaseerd is op prijs. Het gaat uiteindelijk niet alleen om de lage prijs maar ook of je uiteindelijk tevreden bent over je aankoop.

We hebben tijdens deze actieperiode een aantal spelregels moeten opstellen om ervoor te zorgen dat alles netjes en eerlijk verloopt. Deze zijn echter zeer beperkt en doen naar onze mening totaal geen afbreuk aan de "10% korting op alle online aankopen". Wanneer je een aankoop wilt doen die je niet online kan doen omdat er bijvoorbeeld extra bewerkingen aan zitten zoals gaten boren of een specifiek model, neem dan altijd even contact met ons op. We moeten dan wel bekijken of we de 10% korting kunnen hanteren omdat er voor maatwerk offertes altijd relatief veel tijd moet worden gespendeerd om iets passends aan te bieden. We zullen dan de prijs en korting echt op dat moment moeten bekijken.

Heb je toch nog vragen, twijfels, opmerkingen, klachten of wat dan ook, mail ons dan a.u.b. even. Je krijgt altijd een reactie terug van ons, al kunnen we in deze drukke periode niet inschatten binnen welke tijd je een reactie terug kan krijgen (we proberen dit wel altijd dezelfde werkdag te doen).

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen