Spiegelverwarming

Spiegelverwarming bestellen voor een condensvrije spiegel

Een beslagen spiegel in je badkamer wordt veroorzaakt door vochtige lucht die waterdamp afzet op een koude spiegel. Om te voorkomen dat waterdamp zich kan afzetten op je spiegel zal je de spiegel moeten verwarmen. Op een warm oppervlak zal waterdamp zich niet afzetten. Hierdoor blijft je spiegel condensvrij op dat gedeelte waar de verwarming op zit, met daarbij een uitstraling van rondom 5 tot 7 cm.

Misschien wil je je spiegel wel helemaal condensvrij hebben? Dat heeft niet zoveel nut en is in de meeste gevallen ook niet noodzakelijk. Uiteindelijk gaat het erom dat je jezelf in de spiegel wilt zien, dan is het van belang dat dat gedeelte condensvrij is.

Houdt rekening met de volgende punten:

  • De spiegelverwarming kan je eenvoudig op je bestaande of nieuwe spiegel plakken. De matten zijn zelfklevend. Je kan deze overigens niet plakken op een spiegel waar een veiligheidsfolie op zit. Op normale spiegels kan dat wel.
  • De verwarming moet wel wat restwarmte kwijt kunnen, het beste gebruik je de spiegelverwarming in combinatie met een blinde montageset.
  • De verwarming mag niet in kontakt komen met montagematerialen zoals de beugels en plakplaten van de montageset


De verwarmingen zijn geschikt voor de badkamer en andere natte ruimten en kunnen zonder gevaar bij spatwater worden toegepast. Ze voldoen aan CE-normering, Kema Keur en de Europese norm EN60335-1/ EN60335-2-96. 220 Volt - 2 aderig Klasse NF, Klasse II IPX 4.
 

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren