Spiegel met verlichting en verwarming, 140 x 70 cm (zonder lijst)

Levertijd: 2-7 werkdagen
Art. nr.
234227
Met indirecte LED verlichting (4200K), verwarming en IR aan/uit schakelaar Meer informatie
€ 380,00
per stuk
  • Gratis verzending vanaf € 500,- (incl. BTW)
  • Afhalen in NL of leveren in NL en Vlaanderen (m.u.v. Waddeneilanden)
  • Relatief korte levertijden
  • Betalen met o.a. iDeal, Riverty, Billink, Bancontact, PayPal en Creditcard

Deze spiegel heeft geen lijst, indirecte LED verlichting (4200K), spiegelverwarming en is schakelbaar middels een infrarood schakelaar die aan de onderkant in het achterframe is verwerkt. Je kan deze spiegel met verlichting en verwarming in de badkamer gebruiken.

 

Belangrijkste kenmerken spiegel met verlichting en verwarming, 140 x 70 cm (BxH):

tick-marks  Badkamerspiegel van 140 cm breed en 70 cm hoog, zonder lijst
tick-marks  De dikte van de totale spiegel (met montageconstructie aan de achterkant) bedraagt totaal 35 mm
tick-marks  De dikte van het spiegelglas is 4 mm en betreft een standaard verzilverde spiegel (neutrale kleur)
tick-marks  Inclusief indirecte LED-verlichting aan de achterzijde. Deze verlicht de muur rondom. De LED temperatuur is 4200 Kelvin, dat is warm wit licht
tick-marks  Inclusief spiegelverwarming om de spiegel grotendeel condensvrij te houden
tick-marks  Bediening middels een infrarood schakelaar aan de onderzijde van de spiegel
tick-marks  De aansluiting op het stroompunt zit op 250 mm vanaf het midden van de spiegel
tick-marks  Geschikt voor gebruik in de badkamer
tick-marks  Ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen

 

Spiegel met verlichting en verwarming, 140 x 70 cm (BxH) wordt geleverd:

tick-marks  In een doos
tick-marks  Inclusief LED-verlichting, spiegelverwarming, aan/uit bediening, montageconstructie

 

Aandachtspunten:

tick-marks  Zorg ervoor dat je spiegel met de juiste bevestigingsmaterialen monteert
tick-marks  Let bij het bestellen goed op de totale dikte van de spiegel en waar je deze wilt ophangen. Als deze achter de kraan zou komen moet daar wel voldoende ruimte voor zijn. Anders loop je het risico dat de spiegel niet achter de kraan past of dat je de kraan niet optimaal kan bedienen

Meer informatie
Art. nr.234227
MerkEstlegno
Afmeting spiegel1400 x 700 mm (breedte x hoogte)
Soort verlichtingAmbi-light / indirecte verlichting
Kleurtemperatuur4200K (warm wit)
Soort schakelaarinfrarood schakelaar
Frame/lijstnee, zonder lijst
Inclusief verwarming?ja, met spiegelverwarming
Leveringsomvangper 1 stuks
Leveringseenheidper stuk
Verpakt in eendoosje
Verwachte levertijd2-7 werkdagen
Verzendkosten Nederland37,50
Verzendkosten België37,50
Verzendkosten rest EuropaZie de betaalpagina voor de actuele tarieven
Afhalen mogelijk?Ja, ophalen kan in:, Oosterhout (Noord-Brabant), 's-Hertogenbosch, (Deze locaties zijn alleen ophaalpunten, hier vindt geen productie plaats! Bestelling altijd via de website plaatsen)
Customer Questions
Geen Vragen

Kan mijn bestelling worden geleverd?

Jazeker! We leveren maatwerk glas en spiegels in geheel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en het Nederlandstalig gedeelte van België. Glas en spiegels wordt geleverd met speciaal glastransport; een busje of vrachtwagentje waar glas aan de binnenkant en zijkant kan worden geplaatst. Op deze manier ben je verzekerd van optimaal vervoer en dat je bestelling goed wordt afgeleverd. Het risico van breuk en/of beschadiging tijdens transport wordt geheel door ons gedragen. Weer een garantie dat je jouw bestelling netjes en onbeschadigd geleverd krijgt. 

Bij je bestelling kan je twee adressen opgeven. Het factuuradres en het afleveradres. Hierdoor kan je eenvoudig je glaswerk laten leveren, op de plaats waar jij het nodig hebt. En wanneer je ingelogd bent, kan je meerdere afleveradressen erin zetten, en dat is dan weer handig als je ondernemer bent en op wisselende locaties glas nodig hebt.

Het is belangrijk om te weten dat de leveringen plaatsvinden met glas bestelbusjes. Deze bestelwagens zijn speciaal ingericht om glas en spiegels op een goede manier te vervoeren. Er zit één chauffeur op een bestelbusje die een glasplaat of spiegel mag tillen van ca. 20 kg (ARBO wetgeving) en die maximaal 1000 x 2000 mm groot is. Bij grotere afmetingen of zwaardere glaspanelen en/of spiegels is het noodzakelijk dat er iemand aanwezig is die het glas in ontvangst kan nemen en de chauffeur even kan helpen de glaspanelen van zijn bestelauto te tillen. 
De levering vindt plaats op de begane grond, over de drempel van de eerste deur; bij een woonhuis wil dat zeggen in de gang, bij een appartementengebouw betekent dit in de centrale entreehal (de spiegel wordt helaas niet in de lift geplaatst). Levering op verdiepingen kan de vervoerder helaas niet doen vanwege hun planning en verdere route van die dag.
Wij zijn hier geen uitzondering in, elke glaswebshop werkt op ongeveer dezelfde manier, echter wij communiceren dit duidelijk zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over de wijze van levering. Op deze manier weet je precies wat je van ons mag verwachten. 

 

Wanneer wordt er geleverd?

Om het glastransport efficient te laten verlopen leveren we volgens vaste routes. In het kaartje staan getallen, dit zijn de eerste twee getallen van je postcode. De kleur op de kaart vertegenwoordigd een routedag. Kijk in de legenda om te zien welke kleur bij welke afleverdag hoort. Als de levering losse onderdelen betreft (en dus geen glas producten), dan zullen we de pakketdienst hiervoor inschakelen. Deze bezorgen vaak binnen 1-2 werkdagen uw pakket af. Als we een track-en-trace code hebben, dan zullen we deze naar je toe sturen zodat je je pakket kan volgen. Kijk op de product pagina´s voor een indicatie van productie/levertijd.

De levering van glas artikelen is te vergelijken met de levering van een wasmachine of bankstel. Het is een duurzaam en delicaat product wat je niet zomaar met de pakketdienst laat afleveren. Het wordt netjes geleverd en het is dan wel wenselijk dat er iemand aanwezig is op het moment van leveren. Je ontvangt ruim vantevoren een afleverdatum per e-mail. En 1-2 werkdagen voor de levering sturen we je nog een update met een tijdsindicatie van levering.

Mocht je niet thuis kunnen zijn, dan zijn er voldoende andere mogelijkheden te bedenken; we kunnen de bestelling bij de buren afleveren, deze achter in de tuin, onder een carport, in de schuur neerzetten of een andere plaats die jezelf veilig acht, de levering een week doorschuiven etc. etc. Mar meldt dit a.u.b. wel tijdig aan ons zodat we de chauffeur vooraf duidelijke instructies kunnen meegeven. Hiermee voorkomen last-minute uitzoekwerk als de chauffeur bij je voor de deur staat en niemand aantreft. Als de chauffeur niemand treft bij de levering en niet weet wat hij met de bestelling moet doen, dan zal deze de spullen mee retour nemen en schuift de levering een week op. Helaas zijn we dan genoodzaakt de transportkosten voor deze extra levering wel door te berekenen.

Leveringsschema vanaf 27 Maart 2023

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ook dat kan! Geef dan bij het afronden van je bestelling aan dat je de bestelling graag zou willen ophalen. De afhaal locaties staan op de betaalpagina vermeld. Op het moment dat je bestelling daar klaar zal staan, zullen we je informeren over de ophaalmogelijkheden, tijden etc. etc. Er zijn een aantal afhaallocaties die kosten doorberekenen voor het ontvangen van je bestelling en de afhandeling voor het afhalen van je bestelling. Deze kosten worden ook aan ons doorberekend en we moeten deze helaas ook aan jou doorberekenen, hoe vervelend we dit ook vinden... De losse producten (niet-glas producten) liggen niet op alle afhaal locaties op voorraad en deze zullen we naar je moeten opsturen. Deze verzendkosten zullen we helaas ook moeten doorberekenen. Deze staan ook vermeld op betaalpagina, als totaal bij de afhaalkosten van de afhaallocaties.

Een aantal afhaallocaties zijn beperkt in openingstijden. Dit zijn bedrijfslocaties die normale kantoortijden kennen en sommige locaties zijn op vrijdagmiddag om 15:00 uur gesloten. Houdt hier wel rekening mee als je kiest voor afhalen. Afhalen bij GlasBoertje kan natuurlijk ook, dan zijn we wat flexibeler wat tijden betreft.

Wanneer je kiest voor de afhaal optie dan is het vanzelfsprekend dat het risico van breuk en/of beschadiging bij het afhalen ook wordt overgedragen. Controleer bij afhalen je bestelling dus goed voordat je deze meeneemt.