•   Maatwerk glas
  •   Bezorgen in NL / BE
  •   Ophalen mogelijk in NL

Coronaschermen van veiligheidsglas bestellen

Op dit moment zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van glazen Coronaschermen, dagelijks komen er nieuwe producten bij en raken andere producten uitverkocht. Vanwege de enorme drukte lukt het ons niet om nieuwe producten toe te voegen. De producten op de website zijn in ieder geval leverbaar maar nieuwe producten kunnen ontbreken. Neem gerust even contact op als je gericht vragen hebt of een bepaalde oplossing zoekt voor je situatie. Bij voorkeur per mail, aangevuld met specifieke wensen en/of foto's erbij.

Coronascherm / balieschermen / kuchschermen van veiligheidsglas

Een preventiescherm van echt glas straalt luxe uit, is duurzaam en kan langere tijd mee. Gezien de ontwikkelingen op het gebied van Corona en de verwachting/eis van de overheid dat elke branche hun plan moet presenteren hoe zij het tijdens deze crisis toch garant kunnen staan voor veiligheid en hygiene voor het personeel en de klanten is er meer nodig dan de tijdelijke plexiglas schermen die overal opduiken. Plexiglas is welliswaar goedkoper in aanschaf en sneller te leveren dan echt (gehard) glas maar de duurzaamheid van glas maakt het dat dit een betere keus is voor langere termijn.

We weten niet hoe lang dit nog gaat duren, volgens experts moeten we wellicht nog rekenen op enkele jaren en er wordt al gezegd dat alles blijvend zal veranderen, op gebied van omgang en hygiene. Weer een goede reden om te investeren in een goede en structurele oplossing, in plaats van de tijdelijke schermen van 3 mm plexiglas.

We hebben een aantal series van gehard glazen staande schermen en een verrijdbaar scherm met gelaagd glas op onze website staan. De staande schermen zijn er in twee losstaande varianten die eenvoudig te verplaatsen zijn en twee varianten die geschroefd/vermlijmd moeten worden om zo een langdurige en blijvende oplossing te bieden. Er zijn wat opties zoals een doorgeefluik aan de onderzijde en/of een spreekluikje midden in het glas.

Coronascherm op maat gemaakt?

Een kuchscherm kan ook op maat worden gemaakt. We hebben wel enige technische beperkingen want je kan niet zomaar alle afmetingen maken met glasbeslag. De constructie moet wel veilig blijven. Met maatwerk kan je afwijkende afmetingen laten maken, een bepaald model of de uitsparing van het doorgeefluik en-of spreekluik op een andere plaats maken. Misschien wil je wel een bepaalde glasplaat in een kleur hebben zoals grijs, groen, brons of matglas.

Probeer eerst te kijken of je uit de voeten kan met de standaard afmetingen. Maatwerk is altijd duurder. Heb je uiteindelijk toch een afwijkende maat nodig, mail ons dan even met een schets wat je voor ogen hebt. Ook foto´s van de situatie kunnen verhelderend zijn. We zullen dan een passende offerte naar je mailen.

Corona schermen

Minimal Price: 0,00

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen