Inloopdouche op maat

Heb je er ook een hekel aan om elke keer de douche te moeten dweilen na het douchen? Ben je het douchegordijn inmiddels ook beu geraakt en op zoek naar een glaswand voor een inloopdouche? Is je huidige douchewand niet meer schoon te krijgen of gewoon aan vervanging toe? Of ben je misschien een nieuwe badkamer aan het inrichten en nog geen passende oplossing kunnen vinden die aansluit bij de situatie en jouw wensen? GlasBoertje helpt je graag een passende oplossing te vinden!

Glazen inloopdouche op maat

Voor een glaswand voor een inloopdouche worden twee soorten glas gebruikt. Wanneer je een glaswand hebt die je in profielen plaatst dan hoeven er geen gaten in het glas te komen, dan is gehard glas hiervoor geschikt.
Maar wanneer je glasklemmen gebruikt dan wordt er installatieglas gebruikt. Dit is gehard glas wat is voorzien van polygeslepen randafwerking en max. 5 uitsparingen voor o.a. douchescharnieren. Deze uitsparingen worden uiteraard gemaakt aan de hand van je gekozen montagematerialen. Op deze manier kan je vrij eenvoudig een maatwerk inloopdouche samenstellen en de prijs direct inzien. Na het samenstellen van de wand kan je vervolgens bijpassend beslag kiezen zodat je direct een totaaloplossing kan bestellen.

Gebruik voor de maatvoering van het glas de strakke afmeting. Daarmee bedoelen we de ruimte die opgevuld moet worden met glas. Afhankelijk van je gekozen beslag zullen wij vóór de productie de juiste glasaftrek hanteren zodat je een passend geheel krijgt. Na het plaatsen van je bestelling ontvangen we wel graag een tekening of schets van de situatie waardoor we inzicht hebben en de juiste maatvoering kunnen bepalen. Natuurlijk mag dit ook altijd voordat je de bestelling plaatst zodat we je nog wat kunnen adviseren. De glasconfigurator zal je helpen bij het samenstellen van je inloopdouche op maat. Daar kan je kiezen uit verschillende modellen, glassoorten, kleuren en dikten.

 

Producten 21-26 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Beslag voor je inloopdouche op maat kopen? Dit leveren wij!

We hebben een ruime keuze aan doucheklemmen, doucheprofielen, stabilisatiestangen, afdichtingen en lekdorpels. Let bij de keuze van de materialen goed op de glasdikte en de afwerking/kleur. Bij douchewanden boven de 2000 mm (200 cm) adviseren we om 3 glasklemmen te gebruiken aan de wandzijde, en bij voorkeur 1 op de vloer (afkitten op de vloer is ook een optie wanneer je een stabilisatiestang gebruikt aan de bovenzijde en wanneer er geen deur aan de wand moet komen te hangen). Of je kan de glaswand monteren aan vloer, plafond en wand (plafondhoge glasplaat).
We bieden alleen kwaliteitsproducten aan, we zijn namelijk van mening dat je een inloopdouche op maat koopt om jaren plezier van te hebben. Een degelijke kwaliteit draagt hieraan bij. Je zal bij ons dan ook geen Chinees import beslag vinden.

 

Meer lezen