•   Maatwerk glas
  •   Bezorgen in NL / BE
  •   Ophalen mogelijk in NL

Handschoenen voor glas

Handschoenen voor het bewerken en verplaatsen van glas

Bij het werken met vlakglas is het van groot belang de juiste handschoenen te gebruiken. De onafgewerkte randen van glas zijn vlijmscherp en kunnen voor groot letsel zorgen. Glas is ook een glad en zwaar product. Zonder de juiste handschoenen glijdt een glasplaat zo door je handen met ernstige snijwonden en letsel tot gevolg. 

Het is heel verleidelijk om een paar handschoenen uit de schuur te pakken die je voor zoveel klussen al gebruikt hebt. Maar let hier goed mee op! Zonder de juiste snijvaste handschoenen met extra grip is een ongelukje met glas zo gebeurt. Het is geen overbodige luxe om voor je glasklus één of twee tientjes te investeren in een paar goede handschoenen. Deze handschoenen kan je naderhand ook gewoon voor genoeg andere klusjes gebruiken, het is dus geen weggegooid geld.

Andere soort handschoenen

Naast de snijvaste en griphandschoenen hebben we ook een aantal glasbewerkingshandschoenen in het assortiment. Zo bieden we ook katoenen of latex handschoenen aan. De katoenen handschoenen bieden vooral bescherming aan glasoppervlakken die vlekgevoelig zijn. De latex handschoenen kan je gebruiken voor hardnekkige schoonmaakacties waarbij je geen agressieve middelen op je handen wilt hebben.

Twijfel je of heb je vragen? Trek ons dan gerust even aan het jasje via de chat, mail of telefoon. Dan zullen we je zo goed mogelijk proberen te helpen en adviseren.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Handschoenen

Minimal Price: 9,05 9.05

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen