Loyaliteits kortingen sparen !

Loyaliteits kortingen sparen !

Onze producten zijn al scherp geprijsd op de website maar wanneer je een vaste klant bent kan je jezelf toch nog belonen met kortingen. Deze korting geven we niet zomaar weg die zal je moeten verdienen. Om mee te kunnen doen zal je je eerst moeten registreren als klant. Bij elke bestelling zal je op je account moeten inloggen zodat je bestelling ook op jouw naam wordt geregistreerd. Zonder deze registratie zal het loyaliteitsprogramma niet werken, we moeten tenslotte weten wie er besteld en op welke naam het aankoopbedrag moet worden geregistreerd.

 

Waarom moet ik eerst bestellen voordat ik korting krijg?

De producten op onze website zijn standaard al concurrerend geprijsd. Voor losse orders hanteren we dan ook de standaard lage prijzen. Maar wanneer je meer bij ons besteld willen we je wel graag de kans geven toch wat extra korting te verdienen. We belonen je voor je inspanningen en vinden het fijn om vervolgbestellingen te krijgen. Wanneer je producten bij ons koopt geven we een stukje terug door een vaste korting te geven op deze vervolgbestellingen. Dit programma is niet bedoelt voor de eenmalige bestellingen maar echt voor onze vaste klanten.

De kortingen worden geregistreerd op je klant account dus zorg ervoor dat je bestellingen vanuit hetzelfde account plaatst. We kunnen geen kortingen overhevelen naar andere accounts.

 

Hoe werkt dit loyaliteitsprogramma?

Zodra je bestelling geleverd is wordt het bestel bedrag aan je account toegevoegd. Vervolgbestellingen worden op dezelfde manier toegevoegd. Het bestelde bedrag van de laatste 12 maanden is de basis van je kortingspercentage. Deze korting is vast en geldt voor alle niet-afgeprijsde producten op de website. De korting geldt ook niet voor de transportkosten, hiervoor zal het daarvoor geldende tarief worden berekend.

Door in te loggen op je account kan je de status zien van je bestelbedrag en het bijbehorende kortingsbedrag. Wil je nu al meer weten hierover? Maak alvast een account maken en lees op je accountpagina meer over de kortingen die je kan verdienen.

30 april 2018
188 view(s)