Een spiegelwand voor in de sportschool, waar begin je?

spiegelwand-sportschool
30 november 2022 109 view(s)

Een Glasboertje spiegelwand ook in jouw sportschool? 

Al jaren zijn wij een betrouwbare leverancier van glas en spiegels op de B2B markt. Kan jouw sportschool wel een nieuwe spiegelwand gebruiken? Of heb je voor een andere reden een glas- of spiegeltoepassing nodig? Dan ben je bij Glasboertje aan het juiste adres. 

 

Waar moet je rekening mee houden tijdens het bestellen van een spiegelwand? 

Een spiegelwand van Glasboertje kun je makkelijk plaatsen. Het zijn meerdere spiegels naast elkaar die door polygeslepen randen naadloos op elkaar overlopen. Voor het beste effect en makkelijkste installatie raden wij aan om spiegels van 1250 x 2000 mm te bestellen. Op deze manier kan een spiegel altijd door een ingang, is het te tillen en kan je de spiegel zelf monteren. 

Zorg er daarnaast voor dat je de beoogde spiegelwand synchroom opmeet. Heb je bijvoorbeeld een spiegelwand nodig van 3800 mm breed? Dan is het beter om twee spiegels van 1900 mm breed te bestellen, en niet één van 2000 mm en één van 1800 mm. 

 

Hoeveel kost een spiegelwand? 

Een spiegelwand kan je zo groot maken als je zelf wilt. Glasboertje kan spiegelwanden uit één stuk leveren tot 4500 mm breed. Doorgaans worden ze besteld in delen van 1250 x 2000 mm. Deze zijn verkrijgbaar, inclusief plat polygeslepen randen, vanaf €197,17 ex BTW. 

 

Verzorgen jullie ook de installatie? 

Kort antwoord: nee. Glasboertje is een online webshop dat erop gericht is om voor de laagste prijs de beste spiegels te leveren. Wij zorgen er ook voor dat alles zelf te installeren is en geven hier ook advies in. Omdat wij door heel Nederland en Belgie leveren, zouden onze monteurs door de reistijd altijd veel duurder zijn dan een monteur in de buurt. Omdat wij voor de laagste prijs staan, doen wij dat dus niet. 

De voordelen van Glasboertje als jouw leverancier op een rij: 

  • - De laagste prijs op de markt (!) 
  • - Altijd direct telefonisch contact 
  • - Alles wat je nodig hebt op maat gemaakt 
  • - Levering altijd binnen 3 weken, maar vaak al binnen een week 

 

 

Interesse? Neem contact met ons op via 073 - 822 38 66 of info@glasboertje.nl of bestel direct.