De missie en visie van GlasBoertje.nl

Uitstekende kwaliteit

Wij vinden het erg belangrijk om producten te leveren die voldoen aan jouw kwaliteitsverwachtingen! Wij zorgen er dan ook voor dat we alleen kwaliteitsproducten aanbieden. Dit verschil is met name zichtbaar in de afwerking van het glas en de merken van het deurbeslag. Uitstekende kwaliteit zorgt nou eenmaal voor een langere levensduur, minder klachten en een tevreden gevoel voor jou als klant.

 

Goed advies

Door jarenlange ervaring in de online verkoop van glasproducten, on-the-road ervaring als accountmanager bij één van de grootste glasfabrikanten van de wereld en goede contacten bij enkele glasfabrikanten kunnen wij je een goed advies geven. Het geven van een goed advies staat aan het begin van elke opdracht of bestelling en is mede bepalend voor het halen van jouw beoogde eindresultaat.

  

Juiste prijs

Wij houden de markt goed in de gaten en doen ons best om je altijd een juiste en passende offerte aan te bieden. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en we zullen soms duurder lijken dan de concurrentie. Maar als je appels met appels gaat vergelijken zal je zien dat je een eerlijke prijs aangeboden krijgt. Hierdoor ontstaat een goede prijs/kwaliteits verhouding en heb je vele jaren plezier van je aankoop.

 

Leveringsbetrouwbaarheid

Wij proberen de levertijden zo kort mogelijk te houden en wanneer wij een definitieve leverdatum doorgeven kan je er vanuit gaan dat we ook op die dag zullen leveren. De levertijd van maatwerk glas en spiegels bedraagt in de regel ca. 7-10 werkdagen en voor maatwerk douchedeuren ca. 10-15 werkdagen (tijdens de feestdagen in december en de zomervakantie zal dit wat langer zijn). Wij zullen altijd ons best doen om binnen deze tijden de producten bij jouw thuis te leveren. Om transparant te blijven in onze levertijden kan je deze bij de producten op de website terug vinden.

 

Goede Service

Zowel vóór, tijdens en ná je aankoop kan je rekenen op een goede ondersteuning en beantwoording van alle vragen die je hebt. We helpen je graag! En om te laten zien dat we dit zeer serieus nemen zijn wij aangesloten bij Webshop Keurmerk (keurmerk voor webwinkels). Daarnaast stellen we onze klanten in de gelegenheid een beoordeling achter te laten op reviewsite Kiyoh. Jouw ervaring en feedback helpt ons inzicht te krijgen waar wij onze dienstverlening en service kunnen bijstellen. Hierdoor kunnen we je de volgende keer nog beter van dienst zijn. Ook zorgt jouw feedback dat onze andere klanten een onafhankelijk en eerlijk inzicht krijgen in onze werkwijze.