Levertijden van GlasBoertje.nl

Levertijden maatwerk glas en spiegels

Maatwerk glas en spiegels betreft meer dan alleen "even je bestelling klaarmaken voor verzending". Vanaf het moment dat jij je bestelling plaatst bij ons en het uiteindelijk wordt geleverd bij je zijn er veel stappen te nemen. We hebben hierover een apart BLOG-item geschreven: "Levertijden maatwerk glas en spiegels". Daar krijg je meer inzicht in de orderverwerking, productie- en levertijd van je bestelling. Dan zal je zien dat meer veel meer bij komt kijken dan "even je bestelling klaarmaken voor verzending".

Op deze pagina zullen we ons nu beperken tot de praktische informatie; "hoe lang duurt het ongeveer vanaf het moment bestellen dat ik mijn bestelling in huis kan hebben". In alle producten hebben we de indicatieve levertijden vermeld staan. Klik voor de productie/levertijd op de "informatie" button van het product. In de configurator kan je klikken op de knop "quick view". Voor de maatwerkproducten geldt deze vermelde levertijd voor de gekozen modellen op de website die voorzien is van een ongeslepen of polygeslepen rand. Wanneer er extra bewerkingen aan komen zoals een facetrand dan kan de levertijd langer duren. Daarnaast hebben we te maken vaste routes die invloed hebben op de levertijden en mogelijke sluitingen van fabrieken in de perioden rond de feestdagen en de bouwvakvakantie. Daarom praten we in onze levertijden over "werkdagen" en "werkweken". Dit zijn de dagen dat fabrieken geopend zijn en routes gereden kunnen worden.

 

Globaal kan je deze productie/levertijden aanhouden voor je maatwerk glas en spiegels:

  • enkel floatglas: 5 tot 10 werkdagen

  • gekleurd floatglas: 5 tot 10 werkdagen

  • gelakt floatglas: 10 tot 15 werkdagen

  • gehard glas: 10 tot 15 werkdagen

  • standaard en gekleurde spiegels 4 en 6 mm: 7 tot 10 werkdagen

  • speciale spiegels (dubbelzijdig, confrontatie, spiegel 8 mm, met veiligheidsfolie): 10 tot 15 werkdagen. Veiligheidsspiegels met facetrand duren ca. 3 tot 5 weken.

  • gelaagd glas: 5 tot 15 werkdagen

  • gehard-gelaagd glas: 15 tot 20 werkdagen

  • figuurglas: 5 tot 15 werkdagen

  • gehard gelakt glas: 15 tot 20 werkdagen

 

Wat zijn de levertijden van die niet-maatwerk artikelen?

Daarvoor geldt eigenlijk hetzelfde; in de producten hebben we een indicatie staan van de levertijden. Heel soms gebeurt het weleens dat producten onverwacht onvoldoende op voorraad zijn en dan kan de levertijd oplopen. We proberen dit altijd zoveel mogelijk te voorkomen maar soms lukt dat helaas niet. Heb je dan ook een product pers√© met spoed nodig dan kan je het beste even contact met ons opnemen zodat we de actuele voorraad even kunnen nakijken voor je. 

 

Wat als je vragen hebt over de levertijden?

Neem dan altijd even contact met ons op, we helpen je graag. Dat kan via de online chat, het telefoonnummer op de website of via ons contactformulier.