Het ontstaan van GlasBoertje.nl

Geschiedenis van GlasBoertje.nl ?

Sinds juni 2004 zijn wij actief met de online verkoop van maatwerk spiegels en glas via de website www.spiegelpaleis.nl. Hiermee zijn wij de eerste online webshop in Nederland geweest die maatwerk glasproducten is gaan verkopen. Inmiddels kunnen wij ons met ruim 16 jaar ervaring dé expert op dit gebied noemen. Vanwege de toenemende vraag naar andere maatwerk glasproducten hebben wij ons assortiment uitgebreid. Omdat de naam spiegelpaleis niet de indruk wekt een volledig glas assortiment aan te bieden zijn we begin 2017 gestart met een nieuwe website die dit wel dekt: www.GlasBoertje.nl.

 

Hoe is Spiegelpaleis.nl ooit begonnen?

Begin 2004 zijn wij gestart met de online verkoop van maatwerk spiegels en bijbehorende bevestigingsmaterialen. In die tijd was internet in opkomst maar stond het online-winkelen nog in de kinderschoenen. De eerste verkoopactiviteiten verliepen dan ook via marktplaats en een vermelding op glas.pagina.nl en waren erg lokaal van aard. Na enkele maanden kwam de eerste website online. Deze was erg eenvoudig met slechts enkele producten en een simpel contactformulier

In de loop van 2004 is de eerste website gemaakt voor maatwerk glas artikelen en met een winkelmandjes systeem. Echt uniek, we waren de eerste in Nederland met een dergelijke site, helemaal op maat gemaakt! Wat waren we trots! Begin 2005 is de site opnieuw vormgegeven, professionelere uitstraling, groter assortiment. Deze site heeft tot en met januari 2009 stand gehouden maar moest toen echt vervangen worden. De techniek en het design waren achterhaald.

Begin februari 2009 was het dus weer tijd voor een nieuwe website. Ook weer volledig maatwerk, gemaakt door twee jonge gasten die verstand van zaken hadden en een mooi website in elkaar hebben gezet voor ons. Dit is de website hoe deze op dit moment nog steeds online staat en gaat inmiddels ook al weer zo'n acht jaar mee en is inmiddels ook weer toe aan vernieuwing. Vooralsnog hebben we gekozen om alleen met de website GlasBoertje.nl door te gaan.

Als je de oude websites en tijd verloop eens wil bekijken, kijk dan eens op: http://web.archive.org/web/*/http://spiegelpaleis.nl