Spiegelwand sportschool kopen? Stel samen en bestel !

Spiegelwand kopen? Stel deze nu samen !

Een grote spiegelwand op maat kan je eenvoudig samenstellen met onze configurator. Deze laat precies zien welke spiegelsoorten geschikt zijn voor bijv. een spiegelwand sport school en spiegelwand fitness. Hierdoor kan je eenvoudig je spiegelwand op maat samenstellen en kan je je eigen gewenste spiegelwand maken. Je kunt online de gewenste modellen, afmetingen en aantallen invullen. Daarna kun je deze verder samenstellen door je gewenste randafwerking te selecteren en montagematerialen eraan toe te voegen. Snel geleverd, tegen een eerlijke en betaalbare prijs !

In de configurator kan je als extra opties ook nog kiezen voor bijpassende montagematerialen en/of onderhoudsartikelen.

Product impressies

Products

Spiegelwand voor je sportschool of fitness studio kopen

Een maatwerk spiegelwand kan je compleet afstemmen op jouw wensen. Een mooie grote spiegelwand vergroot de effectiviteit van het sporten en maakt de ruimte optisch groter. Je kan de wand zo groot en hoog maken als je wilt door diverse spiegels naast elkaar te plaatsen. Daarbij is de perfecte spiegelwand toch een soort visitekaartje voor je bedrijf. GlasBoertje biedt de mogelijkheid om deze wand zelf samen te stellen!

Om een lachspiegeleffect (vertekening spiegelbeeld) te voorkomen hebben we ervoor gekozen geen 4 mm dikke spiegels aan te bieden in deze configurator. De 4 mm dikke spiegels kan je wel vinden onder het assortiment "spiegels".

We hebben speciale configurator gemaakt voor spiegelwanden. Hierbij hebben we een voorselectie gemaakt van verschillende glassoorten en montagematerialen die hiervoor geschikt zijn. Als online glashandel hebben we wel de mogelijkheid de spiegels te leveren maar helaas niet om deze te plaatsen. Dat zal je zelf moeten organiseren.

Afmetingen van de spiegelwand

De spiegelwand kan je zo breed en hoog maken als je zelf wilt. Houdt er wel rekening mee dat spiegelglas best zwaar is en hoe groter de spiegel des te zwaarder deze ook is. Het formaat en gewicht kan je belemmeren bij het verplaatsen en/of monteren van de spiegels. We kunnen spiegels tot 4500 mm breed leveren uit 1 stuk, maar als deze 2000 mm hoog is weegt deze 135 kg. Deze zal je dus met minimaal 5 mensen moeten verplaatsen met professionele glaszuigers. Ook de montage zal een uitdaging worden.

Doorgaans worden spiegels besteld tussen 1000 en 2000 mm in de breedte en tussen 2000 en 2200 mm in de hoogte. Hoger kan natuurlijk wel maar je moet je wel afvragen wat de functie is om nog hoger te gaan met de spiegel. Bij trampoline springen of klimoefeningen zou dit wel handig kunnen zijn maar bij groepslessen met grondoefeningen zal dit niet veel toegevoegde waarde bieden.

Veiligheid en spiegels tijdens het sporten

Bij het sporten ben je in beweging en is de kans groot dat er iemand tegen de spiegel aan zou kunnen vallen. Als de spiegel dan stuk gaat wil je natuurlijk voorkomen dat er grote stukken scherp glas naar beneden vallen op de persoon in kwestie. Je kan de veiligheid op twee manier vergoten. In de basis adviseren we altijd te kiezen voor een 6 mm spiegel met veiligheidsfolie aan de achterkant. De folie voorkomt dat er bij breuk gevaarlijke stukken glas naar beneden vallen omdat het spiegelglas aan de folie blijft vastzitten.

Mocht je vanwege budget niet kiezen voor deze veilige oplossing dan is er een alternatief. Je zou er ook voor kunnen kiezen om 6 mm of 8 mm dikke spiegels tegen een vlakke wand te verlijmen. Hoe meer lijm er gebruikt wordt des te kleiner de kans is dat er grote stukken spiegelglas naar beneden zal vallen. De kleinere stukjes voorkom je hier echter niet mee.

Voorkomen is beter dan genezen. Probeer zoveel mogelijk activiteiten op veilige afstand van de spiegels te doen. Vanzelfsprekend kunnen wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de gemaakte keuze en/of wanneer er onverhoopt toch persoonlijk letsel zou ontstaan.

Hoe kan ik een spiegelwand kopen?

Bovenaan de pagina staat een button "samenstellen". Als je hierop klikt kom je een op de online configurator die je hierbij zal helpen. We hebben bepaalde spiegelsoorten en montagematerialen voor je geselecteerd die je hiervoor zou kunnen gebruiken. De configurator is slim ingericht en zal je helpen de juiste keuze te maken; combinaties die niet kunnen worden gemaakt worden namelijk automatisch geblokkeerd, waardoor je geen fouten kan maken. Nadat we de bestelling van de spiegelwand hebben gehad checken we deze nog extra of de gekozen combinatie logisch is. Op deze manier kom je later nooit voor verrassingen te staan. De productietijd is afhankelijk van de gekozen spiegelsoort en randbewerking. Maar in de meeste gevallen kunnen we dit leveren binnen 5 - 12 werkdagen.

Gedurende de productie van bestelling houden we je goed op de hoogte; je ontvangt een mail wanneer de bestelling in productie is gegaan, op welke dag de levering gaat plaatsvinden en de middag voor de levering ontvang je een SMS op je mobiele nummer met een tijdsindicatie van de levering.

We hebben een speciale pagina waar wat meer informatie staat over het leveren en afhalen van je bestelling.

Ik wil toch graag meer weten over spiegelwanden ! Wat nu ?

Hieronder hebben we een aantal "meest gestelde vragen" staan die antwoord geven op zaken die specifiek gericht zijn op deze productgroep. Voor jouw gemak hebben we er ook enkele veelgestelde vragen over algemene zaken neergezet, zoals over het verpakken, de levertijd en de bezorgkosten. En mis je toch nog antwoorden op je vragen? Neem dan gerust even contact met ons op ! Dat kan met de chat functie rechtsonder in beeld, ons contactformulier of bel ons even op nummer 073 - 822 38 66.

FAQ
No Questions