Spiegel op maat bestellen!

Spiegel op maat laten maken!

Spiegel op maat kan je simpel samenstellen en bestellen met onze spiegelconfigurator. Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je spiegel op maat. Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen. Vervolgens stel je deze samen door je een rand- en hoekafwerking te selecteren. Onze configurator helpt je hierbij, deze laat alleen producten en combinaties zien die je technisch gezien kan combineren.

In de configurator kan je als extra opties ook nog kiezen voor spiegelverwarming, bijpassende montagematerialen en/of onderhoudsartikelen. Tegen een eerlijke en betaalbare prijs, in nog geen minuut geregeld !

Product impressies

Products

Spiegel op maat bestellen

Een spiegel op maat kan je helemaal afstemmen op jouw wensen! Een spiegel is niet altijd dat functionele ding wat maar aan de muur hangt om te kijken hoe je eruit ziet. Het maakt onderdeel uit van je interieur en moet daar natuurlijk helemaal bij aansluiten. GlasBoertje maakt het mogelijk om je eigen spiegel samen te stellen!

In de online spiegel configurator kan je kiezen voor verschillende modellen, randafwerkingen, afgeronde hoeken, div. kleuren spiegels en dikte. Ook kan je een gewenste bevestigingsmethode kiezen. Als online glashandel leveren we wel spiegelglas maar helaas geen spiegels met een lijst.

Gekleurde spiegels op maat

Er zijn verschillende kleuren spiegels leverbaar. De meest voorkomende zijn de standaard spiegels, deze worden ook wel verzilverde spiegels genoemd. Deze hebben een zilverlaag aan de achterkant op helder glas. Hierdoor heb je een mooi helder spiegelbeeld.

Als je wilt dat je spiegel iets minder moet opvallen dan zijn er nog gekleurde spiegels. Deze zijn er in het brons en in het grijs, beiden in 4 of 6 mm dikte. Bij gekleurde spiegels zit de zilverlaag achterop gekleurd glas. Hoe dikker het glas, hoe meer pigment erin zit. Oftewel, een grijze spiegel van 6 mm dikte is donkerder van kleur dan een 4 mm dikke spiegel.

Veiligheidsspiegels op maat

In sommige gevallen heb je wat meer zekerheid en veiligheid nodig, hiervoor zijn er veiligheidsspiegels. Hierin zijn twee varianten; de spiegels met een veiligheidsfolie aan de achterkant en een geharde spiegel.

De spiegels in 4 en 6 mm dikte kunnen we leveren met een veiligheidsfolie aan de achterkant. Deze zorgt ervoor dat er geen stukken glas naar beneden vallen als de spiegel stuk zou gaan. Met een veiligheidsfolie ben je wel wat beperkt in de montage mogelijkheden. Op de veiligheidsfolie kan je bijvoorbeeld geen spiegeltape en geen blinde montagesets gebruiken. Deze tape en sets hechten niet goed genoeg aan de folie.

De geharde spiegel is een heel ander soort type spiegel en kan je alleen als deur of wand gebruiken. Bij bepaald lichtinval is deze doorzichtig waardoor je deze niet als een normale spiegel kan gebruiken en monteren. Je zou anders door het glas op de spiegellijm, tape of montagesets kunnen kijken.

Hoe werkt het bestellen van een spiegel op maat?

Klik op de button "samenstellen" om je spiegel samen te stellen via de online configurator. Deze helpt je bij het maken van je keuze door bepaalde combinaties van spiegel met montagematerialen etc. te laten zien. Combinaties die niet kunnen worden gemaakt worden automatisch geblokkeerd. Hierdoor kan je geen fouten maken. Als we de bestelling hebben gehad, controleren we deze ook altijd nog extra of de gekozen combinatie logisch is. Op deze manier kom je later nooit voor verrassingen te staan. De levertijd is afhankelijk van spiegelsoort, bewerking, model etc. maar je kan er vanuit gaan dat in de meeste gevallen de spiegel geleverd kan worden binnen 5 - 12 werkdagen.

We houden je goed op de hoogte in de tijd dat je in afwachting bent van de levering, je ontvangt een mail wanneer de bestelling in productie is gegaan, op welke dag de levering gaat plaatsvinden en twee werkdagen voor de levering ontvang je ook nog een tijdsindicatie van de levering per mail.

We hebben een speciale pagina waar wat meer informatie staat over het leveren en afhalen van je bestelling.

Ik wil graag meer weten over spiegels op maat ! Wat nu ?

Hieronder hebben we een aantal "meest gestelde vragen" staan die antwoord geven op zaken die specifiek gericht zijn op deze productgroep. Voor jouw gemak hebben we er ook enkele veelgestelde vragen over algemene zaken neergezet, zoals over het verpakken, de levertijd en de bezorgkosten. En mis je toch nog antwoorden op je vragen? Neem dan gerust even contact met ons op ! Dat kan met de chat functie rechtsonder in beeld, ons contactformulier of bel ons even op nummer 073 - 822 38 66.

FAQ
No Questions