•   Custom made
  •   Free Shipping above € 400,- !
  •   Pick-up points in NL

Standard satinglass

Satijnglas op maat

Ook satijn glas kan je bij ons bestellen. Dit matte glas wordt ook wel matglas, acide glas, gezuurd glas, satijnglas, geëtst glas, satinato of satinovo genoemd. De matte afwerking wordt gemaakt door de oppervlakte te behandelen met een speciale ets vloeistof (Waterstoffluoride). Door de chemische reactie op het glas ontstaat er een corrosie aan de oppervlakte waardoor het glas een egale en matte uitstraling krijgt. Deze matte laag maakt de glasplaat ondoorzichtig maar wel lichtdoorlatend. Het licht wordt egaal doorgelaten. Wanneer je dicht achter de glasplaat staat zie je wel contouren maar geen details. Wanneer je de satijnzijde nat zou maken dan is doorzicht wel mogelijk. Maar wanneer dat weer opdroogt is het weer ondoorzichtig.

De etsing is een oppervlaktebehandeling en kan op verschillende glassoorten worden toegepast. Hierdoor zijn er verschillende soorten matglas leverbaar waaronder matte spiegels, mat gelakt glas, mat diamant glas etc. etc. Op deze pagina beperken we ons tot de ongeharde "doorzichtige" glassoorten (en niet de soorten met een laklaag of zilverlaag erop). Onze glas configurator helpt je bij het samenstellen van je satijnglas op maat. Je kan kiezen uit verschillende modellen, randafwerkingen en afgeronde hoeken.

stel nu je satijnglas samen

 

Matglas kopen? Dit leveren wij!

Hieronder zie je het assortiment satijn glas welke je ook in de glasconfigurator tegen komt. Op deze pagina heb je een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. Door op het het product te klikken kan je specifieke informatie raadplegen en de productie/levertijd zien. Er is ook gehard satijnglas, dit kan je vinden in de categorie "gehard glas".

Grid List

Set Descending Direction

16 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction

16 Item(s)

Standard satinglass

Minimal Price: 61.00 61

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen