•   Custom made
 •   Free Shipping above € 400,- !
 •   Pick-up points in NL

Lacobel T gehard gelakt interieurglas 6 mm

Ik wil gaan bestellen, hoe doe ik dat?

Omdat je technisch gezien niet elke combinatie kan samenstellen zullen we je hierbij helpen! De configurator zal je alleen de opties laten zien die mogelijk zijn op basis van je gemaakte keuzes. Het kan natuurlijk gebeuren dat de configurator niet laat zien wat je zoekt. Of misschien heb je een vraag over de werking van deze configurator of een andere vraag? Neem dan zeker even contact met ons op, we helpen je graag verder! Wil je weten welke glassoorten onder het assortiment "ongehard gelakt glas" vallen, kijk dan even op de glaspagina van "ongehard gelakt glas".

 

Hoe werkt de configurator?

 • De volgende stap van de configurator vouwt open zodra je de stap ervóór goed hebt ingevuld
 • Je ziet alle mogelijke producten waarvan wij denken dat deze in deze configurator thuishoren
 • Op basis van je gemaakte keuzes laten we producten zien die je kan combineren
 • Wanneer een optie technisch niet mogelijk is om te combineren, kan je deze niet meer selecteren
 • In het blauwe blokje aan de rechterkant staat jouw selectie en de prijsberekening
 • Om het transparant te houden maken we een onderscheid tussen "glas" en "overige materialen"
 • Wil je meer informatie over een product? Dan klik je op het "Info knopje", rechtsonder in het hoekje van het product

 

STAP 1: Kies model (Choose a model)
Help
We hebben hier geprobeerd een selectie te laten zien van de meest voorkomende modellen die je zou kunnen gebruiken in combinatie met gelakt glas. Natuurlijk zijn er veel meer modellen mogelijk. Stuur ons even een e-mail als je model er niet bij staat. Dat kan eenvoudig via het contactformulier, waar je ook een afbeelding kan uploaden en meesturen met je vraag.

Kies het goede model voor jouw situatie. Je kan het plaatje "gespiegeld" weergeven of je kan deze elke keer een kwartslag naar rechts draaien.

 • Rechthoek
  Rotate
 • Driehoek
  Rotate Flip
 • Ovaal
  Rotate
 • Rechthoek met afgesneden hoek
  Rotate Flip
 • Rechthoek met schuine zijde
  Rotate Flip
 • Toogmodel
  Rotate
 • Rond
  Rotate
 • Halfrond
  Rotate
 • Parallellogram
  Rotate Flip

STAP 2: Afmeting (Measurements)
Help
Er wordt gekeken welke glas soorten kunnen worden gebruikt voor jouw opgegeven specificaties. Als de afmeting te groot of te klein is dan heeft dat effect op de volgende stap van de configurator. Het is namelijk niet altijd technisch mogelijk alles te leveren wat je graag zou willen hebben. Een glasplaat van 10 meter breed kan bijvoorbeeld niet, of een stukje glas van van 50 x 50 mm met geslepen randen (5 x 5 cm) is productietechnisch ook een hele uitdaging.

Geef de afmeting in millimeters in voor een goede werking van de verdere stappen en de prijs van je gelakt glas. Als je per ongeluk cm ingeeft, dan krijg je geen producten of een verkeerde prijs te zien. 1 cm = 10 mm, oftewel als je een glasplaat van 80 x 60 cm nodig hebt dan type je in: 800 x 600 mm.

A : mm A must be bigger than D B : mm B must be bigger than C

Extra product information

Geef de maten in millimeters in. Zodra je de gevraagde maten hebt ingegeven zal de rest van de configurator zichtbaar worden.

Aantal/quantity:

Only integers are allowed.

STAP 3: Glassoort (Type of glass)
Help
In deze stap worden alle artikelen getoond die mogelijk zijn. Op basis van het gekozen model en ingegeven afmetingen in de vorige stap, kan je de artikelen selecteren die technisch mogelijk zijn. Wanneer een artikel niet geselecteerd kan worden, heeft dat te maken met de keuze(n) in de vorige stap.

Selecteer het juiste glas artikel. Als je meer informatie wilt zien over het artikel dan klik je op het rechter onder hoekje van het artikel, die is grijs en heeft een " i " erin staan.

 • Lacobel-T, Crisp White (1000)

  Crisp White tempered lacquer glass 1000 Art. nr. 300660 Min: 200 x 200 mm Max: 2550 x 3100 mm
  €208.50 per stuk
  208.5
  Lacobel-T, Crisp White (1000)
  Item not available in this choice of setting.
 • Lacobel-T, Deep Black (8502)

  Deep Black tempered lacquer glass 8502 Art. nr. 300666 Min: 200 x 200 mm Max: 2550 x 3100 mm
  €208.50 per stuk
  208.5
  Lacobel-T, Deep Black (8502)
  Item not available in this choice of setting.
 • Lacobel-T, Zen Grey (6005)

  Zen Grey tempered lacquer glass 6005 Art. nr. 300665 Min: 200 x 200 mm Max: 2550 x 3100 mm
  €208.50 per stuk
  208.5
  Lacobel-T, Zen Grey (6005)
  Item not available in this choice of setting.

STAP 4: Randafwerking (Edge finishing)
Help
We laten hier de meest voorkomende rand afwerkingen zien. Er zijn nog wel meer mogelijkheden zoals verstek slijpen en rond slijpen etc. Als je hiervan een prijs wilt ontvangen kan je het beste even contact opnemen via de chat of het contact formulier. Het kan gebeuren dat je niet alle randafwerkingen kan kiezen, dat heeft te maken met de technische beperkingen

Kies de randafwerking van de glasplaat. Bij het snijden van glas zijn de randen onafgewerkt en vlijmscherp. Dat is geen probleem als je de glasplaat in een kader of lijst gaat plaatsen. Als de randen in het zicht komen dan zal je altijd een polygeslepen randafwerking moeten kiezen. Voor een extra luxe uitstraling kan je kiezen voor een facetrand. Dit is een geslepen rand aan de voorkant van de glasplaat waardoor je een extra dimensie geeft aan je glas. Als je voor de optie kiest, dan kan je ook de breedte opgeven van de facetrand. Deze is afhankelijk van de glasdikte en glassoort.

 • Unfinished

  De randen zijn net zo scherp als gebroken glas, alleen kiezen als de randen van het glas in een lijst/kader komen
  Item not available in this choice of setting.
 • Polished Edge

  De randen zijn netjes geslepen en afgewerkt, deze afwerking kiezen als de randen in het zicht komen, of tegen elkaar moeten aansluiten
  Item not available in this choice of setting.
 • Unfinished + Facet

  Hetzelfde als onafgewerkt rand, echter met een facetrand eraan, alleen kiezen als het glas in een lijst of kader komt
  Item not available in this choice of setting.
 • Polished + Facet

  Hetzelfde als polygeslepen randafwerking, echter met een facetrand eraan, deze afwerking kiezen als de randen in het zicht komen, of tegen elkaar moeten aansluiten
  Item not available in this choice of setting.

Select width of bevelled edge:

Enter value in shown range.

min: mm
max: mm

STAP 5: Afgeronde hoeken (rounded corners)
Help
Afgeronde hoeken geven de glasplaat glooiende, ronde hoeken in plaats van de hoekig afgewerkte hoeken. De prijs hiervan varieert per glasdikte en de combinatie met een mogelijke randafwerking. Een afgeronde hoek met facetrand is lastiger te maken dan een afgeronde hoek zonder facetrand. Bij gelakt glas zullen afgeronde bijna niet voorkomen, alleen als je deze glassoort gaat gebruiken als bijvoorbeeld een whiteboard.

Als extra bewerkingsoptie kan je kiezen voor een afgeronde hoek (in plaats van een standaard 90 graden, rechte hoek). Dat wordt aangeduid met de radius. Als je de standaard hoek wilt hebben, klik je op het linker plaatje. Als je afgeronde hoeken wil hebben, dan kies je voor het rechter plaatje. Vergeet niet het aantal mm van de radius in te geven!!

 • Standaard Hoeken

  Kies deze optie als je normale, rechte hoeken wilt hebben.
 • Afgeronde Hoeken

  Kies deze optie als je afgeronde hoeken wilt hebben. Als je hiervoor kiest, kan je in de volgende stap de mate van de ronding ingeven.
  Item not available in this choice of setting.
radius

What is the radius of a circle?

- The radius is a half-sectional view of a circle

- The radius is the distance from the center of a circle to the side

- The larger the radius, the larger / shallower the rounded corner is

Aantal:                   Radius: mm Only integers are allowed. Number should be less than or equal to 250. afgeronde hoeken zijn niet mogelijk met de gekozen glassoort en/of randafwerking. Please e-mail image with details of the position of the rounded corners.

STAP 6: Bevestigingsmaterialen (Mounting options)
Help
Hier laten we alle mogelijke manieren van bevestiging zien die in de configurator van de gelakt glas thuishoren. Als iets niet mogelijk is, komt dit door de de samenstelling van je huidige glasplaat. Gebruik bij gelakt glas een neutrale/transparante siliconekit en breng deze bij voorkeur netjes aan de randen aan en niet in overvloed. Bij verkeerde montage zou je de lijm door de laklaag heen kunnen zien. We proberen met deze technische ondersteuning fouten te voorkomen en het makkelijker voor je te maken. Wil je toch een bevestiging kiezen die geblokkeerd staat voor keuze? Rond dan eerst je bestelling af en bestel deze daarna als los artikel. En kom je er niet uit? Of mis je artikelen? Neem dan even contact op met ons via de chat of het contactformulier.

Kies hier de wijze van bevestiging. Let goed op dat je bij de montage met lijm deze niet lukraak aan de achterkant van de glasplaat aanbrengt maar netjes en met beleid aan de randen. Bij verkeerde verlijming bestaat de kans dat je de lijm door de laklaag heen kan zien. Als je meer informatie wilt zien over het artikel dan klik je op het rechter onder hoekje van het artikel, die is grijs en heeft een " i " erin staan.

 • Den Braven Silicone-NO transparant

  Den Braven Silicone-NO, 310ml tube, color Transparant Art. nr. 241110 €9.25
  Den Braven Silicone-NO transparant
  Item not available in this choice of setting.

STAP 7: Onderhoud (Cleaning products)
Help
Voor je glasartikel hebben we ook een aantal onderhouds- en schoonmaak artikelen. Selecteer eerst het artikel en vul daarna de aantallen in.

Bij deze laatste stap kan je nog wat onderhoudsartikelen bestellen bij je product. Klik op het artikel wat je wilt bestellen, vul daarna de aantallen in. Je kan hier meerdere producten selecteren. Als je niets wilt bestellen, sla deze stap dan over. Als je klaar bent, bevestig dan je bestelling door op de button onderaan de configurator te klikken "bevestig de configuratie".

 • Zwaluw glass/foam cleaner 400 ml

  Zwaluw glass/foam cleaner 400 ml Art. nr. 241000 €5.30
  Zwaluw glass/foam cleaner 400 ml
  Item not available in this choice of setting.
  Qty:
 • Packaging of your glass product

  Packaging of your glass product Art. nr. Verpakking €6.10
  Packaging of your glass product
  Item not available in this choice of setting.
  Qty:
 • Airosol glass cleaner 400ml

  Airosol glass cleaner 400ml Art. nr. 239800 €7.20
  Airosol glass cleaner 400ml
  Item not available in this choice of setting.
  Qty:
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen