Thuisgym met spiegelwand realiseren

Thuisgym spiegel kopen? Stel deze nu samen !

Een spiegel voor een thuisgym kan je eenvoudig samenstellen en meteen bestellen met onze configurator. Je ziet meteen welke spiegels geschikt zijn voor bijv. een spiegelwand thuisgym. Hierdoor kan je eenvoudig je thuisgym spiegel op maat samenstellen met bijbehorende montagematerialen. Je kunt online de gewenste afmetingen en aantallen invullen. Daarna kun je deze verder samenstellen door een randafwerking te kiezen en de montagematerialen eraan toe te voegen. Je thuisgym spiegel wordt snel geleverd, tegen een eerlijke en betaalbare prijs !

In de configurator kan je als extra opties ook nog kiezen voor bijpassende montagematerialen en/of onderhoudsartikelen.

Product impressies

Products

Spiegel voor je thuisgym kopen

Een spiegelwand voor je thuisgym kan je afstemmen op jouw wensen. Een goede spiegelwand vergroot de effectiviteit van het sporten en maakt je kamer optisch groter. De afmeting van de spiegels kan je zelf bepalen zodat deze netjes past in je kamer. Door meerdere spiegels naast elkaar te plaatsen kan je de spiegelwand zo breed maken als je zelf wilt. Een perfecte spiegelwand maakt je thuisgym compleet! GlasBoertje biedt je de mogelijkheid om deze wand op maat samen te stellen!

We bieden voor deze toepassing geen 4 mm dikke spiegels aan. Een te dunne spiegel op een grotere afmeting veroorzaakt een lachspiegeleffect (vertekening spiegelbeeld) en je reflectie verspringt als je van de ene naar de andere spiegel zou lopen. De 4 mm dikke spiegels verkopen we wel maar raden we niet aan voor deze toepassing.

We hebben speciale configurator gemaakt voor spiegelwanden. We hebben daarin een voorselectie gemaakt van geschikte glassoorten en montagematerialen. Als webshop hebben we de mogelijkheid de spiegels op maat te leveren maar kunnen deze niet komen meten of monteren. Dat zal je zelf moeten organiseren.

Afmetingen thuisgym spiegel

De afmeting van de spiegelwand voor je thuisgym kan je zelf bepalen. Maar houdt er rekening mee dat spiegelglas best zwaar is. Hoe groter de spiegel des te zwaarder deze is. Je moet ook bekijken of je de spiegel wel naar de ruimte kan krijgen waar je deze wilt monteren. We kunnen spiegels tot 4500 mm breed leveren uit 1 stuk, geen probleem. Maar als deze 2000 mm hoog is weegt deze 135 kg. Deze zal je dus met minimaal 5 mensen moeten verplaatsen met professionele glaszuigers. Ook de montage zal een uitdaging worden. Laat staan hoe je deze misschien naar je zolderkamer moet krijgen. Bedenk dus goed wat er voor jezelf mogelijk is.

Bij thuisgym spiegels is de afmeting vaak een belemmering. Een spiegel van 1000 mm breed en 2000 mm hoog past al vaak niet bij de meeste trappen omhoog. Je kant dit eenvoudig voor jezelf controleren door van 4 houten latjes een kader te maken van een bepaalde afmeting en bekijken of je dit zonder moeite de trap op krijgt. Als dit kader naar boven kan, krijg je de spiegel ook naar boven.

Veiligheid tijdens het sporten

Tijdens het sporten ben je in beweging. Hierdoor is de kans aanwezig dat je tegen de spiegel aan zou kunnen vallen. Wanneer de spiegel dan stuk gaat moet je voorkomen dat grote stukken scherp spiegelglas op je naar beneden vallen. Persoonlijk letsel door vallend glas kan enorm groot zijn en moet je niet onderschatten. Bezuinigen op veiligheid is dan echt een verkeerde keus. Je kan je veiligheid op twee manier vergoten. We adviseren altijd te kiezen voor een 6 mm spiegel met veiligheidsfolie aan de achterkant. Deze folie zorgt ervoor dat er bij glasbreuk gevaarlijke stukken glas aan de folie bij elkaar blijven zitten en niet naar beneden vallen.

Mocht je vanwege je budget niet kiezen voor deze veiligheidsfolie dan is er een alternatief. Je kan er ook voor kiezen om een 6 mm of 8 mm dikke spiegel tegen een vlakke wand te verlijmen met spiegellijm. Hoe meer lijm er gebruikt wordt hoe kleiner de kans is dat er grote stukken spiegelglas naar beneden zal vallen omdat deze aan de lijm blijven kleven. De kleinere stukjes voorkom je hier echter niet mee.

Maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Probeer zoveel mogelijk activiteiten op een veilige afstand van de spiegel(s) te doen. Vanzelfsprekend kunnen wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de gemaakte keuze en/of wanneer er onverhoopt toch persoonlijk letsel zou ontstaan.

Hoe kan ik een spiegel voor thuisgym kopen?

Bovenaan de pagina staat een knop "stel hier je thuisgym spiegel samen". Als je daar op klikt kom je op de configurator die je hierbij zal begeleiden. Bepaalde spiegelsoorten en montagematerialen die je hiervoor kan gebruiken hebben we voor je geselecteerd. Deze configurator is slim ingericht en helpt je de juiste keuze te maken; combinaties van producten die niet bij elkaar passen worden namelijk geblokkeerd. Hierdoor kan je geen fouten maken. Als je de bestelling van de spiegelwand hebt geplaatst dan checken we deze nog extra of de gekozen combinatie wel echt logisch is. Hierdoor kom je later niet voor verrassingen te staan. De productietijd/levertijd is afhankelijk van de gekozen spiegelsoort en de randbewerking. Maar in de meeste gevallen wordt dit binnen ca. 5 - 15 werkdagen geleverd.

Na het plaatsen van je bestelling houden we je goed op de hoogte; je ontvangt een mail wanneer de bestelling in productie is gegaan, op welke dag de levering gaat plaatsvinden en de middag voor de levering ontvang je een sms op je mobiele nummer met een tijdsindicatie van de levering. 

De levering vindt plaats volgens een vast routeschema, we hebben een speciale pagina waar meer informatie staat over het leveren en afhalen van je bestelling.

Ik wil toch graag meer weten over thuisgym spiegels ! Wat nu ?

Hieronder hebben we een aantal "meest gestelde vragen" staan die antwoord geven op zaken die specifiek gericht zijn op deze productgroep. Voor jouw gemak hebben we er ook enkele veelgestelde vragen over algemene zaken neergezet, zoals over het verpakken, de levertijd en de bezorgkosten. En mis je toch nog antwoorden op je vragen? Neem dan gerust even contact met ons op ! Dat kan met de chat functie rechtsonder in beeld, ons contactformulier of bel ons even op nummer 073 - 822 38 66.

FAQ
No Questions