Ronde spiegels

Ronde spiegels kopen!

Ronde spiegels zijn trendy en hip! Je komt deze steeds vaker tegen in badkamers en toiletten, maar ook in het interieur zoals in de gang van een huis, of aan een wand in de kamer of eetkamer. Door de ronde vorm is de spiegel een sfeervol accessoire in je huis en komt deze op verschillende plekken goed tot zijn recht. Bij GlasBoertje kan je zelf je ronde spiegels (zonder lijst) samenstellen en bestellen. Je bent dus niet gebonden aan standaard afmetingen, kleuren spiegelglas of randafwerkingen. Je kan het zo maken zoals jij wilt. Onze configurator voor ronde spiegels (zonder lijst) helpt je hierbij. 

Product impressies

Products

Bestel ronde spiegels op maat

Een ronde spiegel kan je op maat bestellen, in de afmeting die jij wilt, in verschillende kleuren spiegelglas en met verschillende randafwerkingen! Een ronde spiegel is trendy en modieus maar ook strak en modern. De ronde spiegels zijn leverbaar in 4 en 6 mm dikte, hoewel de voorkeur toch wel uitgaat naar een 6 mm dikke spiegel Dit oogt wat robuuster en vooral in de grotere afmetingen zijn deze een stukje sterker dan de 4 mm dikke ronde spiegel.

In de online configurator voor ronde spiegels kun je kiezen uit verschillende kleuren en dikten spiegelglas, verschillende soorten randafwerkingen waaronder ook een mooie luxe facetrand en de benodigde montagematerialen.

Gekleurde ronde spiegels op maat

Er zijn verschillende kleuren spiegelglas leverbaar waar je ronde spiegels van kan maken. De meest gekozen kleur is de standaard spiegel; deze is helder en zilverachtig van kleur. Deze spiegelsoort heeft een normale zilverlaag op de achterkant van normaal helder glas. Hierdoor heb je een mooi helder en neutraal spiegelbeeld.

Maar tegenwoordig worden er steeds meer gekleurde spiegels in het interieur gebruikt. En verschillende kleuren worden met elkaar gecombineerd. Hierdoor geef je het een nog mooie effect wanneer je verschillende afmetingen ronde spiegels met elkaar zou combineren. Je kan deze bestellen in een bronzen en grijze kleur. Bij deze gekleurde spiegels zit de zilverlaag achterop getint glas waardoor de reflectie een grijze of bronzen tint krijgt. Een ronde spiegel brons is een dus een ronde spiegel die gemaakt is bronsgetint glas waar achterop een zilverlaag is aangebracht.

Grote ronde spiegels

Omdat je zelf de maatvoering kan bepalen van je spiegel kan je ook grote ronde spiegels op maat bestellen. Denk dan bijvoorbeeld aan een ronde spiegel 150 cm. Of een iets kleinere ronde spiegel 120 cm. je kan zelfs gaan tot een ronde spiegel 180 cm, als je dat zou willen. Maar in de meese gevallen is een ronde spiegel 80 cm of een ronde spiegel 100 cm al heel groot en voldoende voor je interieur. Of je combineert een spiegel rond 70 cm met een spiegel rond 50 cm en spiegel rond 30 cm voor een speels effect.

De spiegels kan je het beste monteren met een blinde montageset. Bij deze manier van monteren zie je de bevestigingsmaterialen niet en hangt de spiegel ongeveer 1,5 cm vrij van de muur. Het goortste voordeel is dat je de spiegels ook eenvoudig kan weghalen of verplaatsen als je dit later zou willen doen.

Hoe werkt het bestellen van ronde spiegels op maat?

Klik op de button "samenstellen" om je ronde spiegels samen te stellen via de online configurator. Hierbij word je geholpen in je keuze door bepaalde combinaties van spiegel met montagematerialen etc. te laten zien. Wanneer een combinatie niet kan dan wordt de optie automatisch geblokkeerd. Hierdoor kan je geen fouten maken. je bestelling wordt altijd nog extra gecontroleerd of de bestelde combinatie van spiegel en montagematerialen logisch is. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. De uiteindelijke levertijd is afhankelijk van spiegelsoort en radnafwerking. Maar je kan er vanuit gaan dat de spiegel in de meeste gevallen geleverd kan worden binnen 5 - 12 werkdagen.

We houden je goed op de hoogte in de tijd dat je in afwachting bent van de levering, je ontvangt een mail wanneer de bestelling in productie is gegaan, op welke dag de levering gaat plaatsvinden en twee werkdagen voor de levering ontvang je ook nog een tijdsindicatie van de levering per mail.

We hebben een speciale pagina waar wat meer informatie staat over het leveren en afhalen van je bestelling.

Ik wil graag meer weten over ronde spiegels ! Wat nu ?

Hieronder hebben we een aantal "meest gestelde vragen" staan die antwoord geven op zaken die specifiek gericht zijn op deze productgroep. Voor jouw gemak hebben we er ook enkele veelgestelde vragen over algemene zaken neergezet, zoals over het verpakken, de levertijd en de bezorgkosten. En mis je toch nog antwoorden op je vragen? Neem dan gerust even contact met ons op ! Dat kan met de chat functie rechtsonder in beeld, ons contactformulier of bel ons even op nummer 073 - 822 38 66.

FAQ
No Questions