Gelaagd glas bestellen

Gelaagd glas bestellen !

Gelaagd glas kan je eenvoudig bestellen via onze configurator; deze helpt je met het samenstellen van je gelaagd glas op maat. Je kunt de gewenste afmetingen invullen, verschillende vormen en typen gelaagd glas kiezen. Daarna kun je deze verder samenstellen door de gewenste rand- en hoekafwerking te selecteren. En dit allemaal tegen een eerlijke en betaalbare prijs en in slechts 1 minuut geregeld ! Hiermee wordt het wel heel eenvoudig om gelaagd glas te kopen.

Product impressies

Products

Gelaagd glas bestellen op maat

Er zijn veel verschillende samenstellingen van gelaagd glas verkrijgbaar, verschillende soorten en dikten van folies en dikte van glassoorten. De PVB-folie tussen de glasplaten kan helder of mat (melkwit) van kleur zijn. Om het gemakkelijk voor je te maken hebben we een selectie gemaakt van de meest gebruikte soorten gelaagd glas. Deze glassoorten zal je vinden in zowel de configurator als in de assortimentspagina van het gelaagd glas.

In de configurator van gelaagd glas kan je kiezen voor verschillende modellen, randafwerkingen, afgeronde hoeken en verschillende glasdikten.

Gelaagd glas matte folie, op maat

Gelaagd glas is ook leverbaar met een matte folie. Deze folie is melkwit van kleur en is ondoorzichtig. Er komt wel licht door de folie heen maar je kan niet zien wat er aan de andere kant van de glasplaat is. Gelaagd glas met een matte folie lijkt op melkglas. Dit wordt ook vaak mat gelaagd glas genoemd.

Gelaagd glas met matte folie wordt vaak gebruikt in situaties waar je wel licht in een kamer wilt hebben maar geen doorzicht. Denk aan een binnendeur, scheidingswanden in een kantoor, serrebeglazing, windscherm of afscheiding tussen de buren op een balkon.

Gelaagd glas voor een overkapping

De folie in het gelaagd glas zorgt ervoor dat het glas bij breuk aan de folie blijft zitten, er geen opening in het glas ontstaat en er geen glas naar beneden valt. Dat is wel zo veilig als je dit glas wilt gebruiken als dakbeglazing voor een serre, overkapping of lichtstraat.

Het bepalen van de benodigde glasdikte voor dakbeglazing is niet zo eenvoudig. Je hebt te maken met allerlei variabelen zoals: wat is de afmeting, wat is de overspanning, op hoeveel zijden wordt het glas ondersteund, wat is de hellingshoek, wat is de windrichting waar het glas naar gericht is, is het een publiek gebouw of particulier etc. etc. Voor het juiste advies zou je eigenlijk een glasdikteberekening moeten laten maken door bijv. een calculatiebureau. Wij kunnen deze berekening helaas niet voor je maken, dat is iets wat je zelf zou moeten organiseren.

Hoe werkt het bestellen van gelaagd glas op maat?

Klik op de button "samenstellen" om je gelaagd glas samen te stellen via de online configurator. Daar kan je verschillende modellen, glassoorten en randafwerkingen kiezen. De levertijd is afhankelijk van de gekozen glassoort en bewerking. maar je kan er vanuit gaan dat in de meeste gevallen gelaagd glas geleverd kan worden binnen 7 - 15 werkdagen.

We houden je goed op de hoogte in de tijd dat je in afwachting bent van de levering, je ontvangt een mail wanneer de bestelling in productie is gegaan, op welke dag de levering gaat plaatsvinden en twee werkdagen voor de levering ontvang je ook nog een tijdsindicatie van de levering per mail.

We hebben een speciale pagina waar wat meer informatie staat over het leveren en afhalen van je bestelling.

Ik wil graag meer weten over gelaagd glas op maat ! Wat nu ?

Hieronder hebben we een aantal "meest gestelde vragen" staan die antwoord geven op zaken die specifiek gericht zijn op deze productgroep. Voor jouw gemak hebben we er ook enkele veelgestelde vragen over algemene zaken neergezet, zoals over het verpakken, de levertijd en de bezorgkosten. En mis je toch nog antwoorden op je vragen? Neem dan gerust even contact met ons op ! Dat kan met de chat functie rechtsonder in beeld, ons contactformulier of bel ons even op nummer 073 - 822 38 66.

FAQ
No Questions