Badkamerspiegel op maat

Badkamerspiegel op maat samenstellen!

Een badkamerspiegel kan je simpel op maat samenstellen en bestellen met onze badkamerspiegel configurator. Tijdens het samenstellen van je op maat gemaakte badkamerspiegel wordt je geadviseerd door deze configurator. Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte badkamerspiegels kiezen. Vervolgens kan je nog een rand- en hoekafwerkingen selecteren. Elke stap is eenvoudig te doorlopen en je wordt geholpen tijdens de configuratie; deze laat alleen producten en combinaties zien die je technisch gezien kan combineren en geschikt zijn als badkamerspiegel.

In de configurator kan je als extra opties ook nog kiezen voor spiegelverwarming, bijpassende montagematerialen en/of onderhoudsartikelen. Tegen een eerlijke en betaalbare prijs, in nog geen minuut geregeld !

Product impressies

Products

Badkamerspiegel op maat bestellen

Heb je een lastige situatie in je badkamer, passen de standaard afmetingen spiegels niet bij je wastafelmeubel, of zijn de standaard oplossingen misschien toch niet naar je smaak en wens? GlasBoertje levert maatwerk badkamerspiegels, en dat tegen een betaalbare prijs.

Onze badkamerspiegel configurator helpt je bij het samenstellen van de juiste spiegel, compleet met de geadviseerde bevestigingsmaterialen en onderhoudsmiddelen. Als online glashandel leveren we wel spiegelglas maar helaas geen spiegels met een lijst.

Soorten badkamerspiegels

Er zijn veel verschillende soorten en spiegels te koop. Maar welke spiegel moet je nou hebben voor de badkamer en het toilet? En hoe monteer je deze? Om het makkelijk voor je te maken hebben we op de configurator pagina een voorselectie gemaakt van de juiste spiegels, randafwerkingen, extra opties, bevestigingsmaterialen en onderhoudsmiddelen. Een badkamerspiegel is in veel gevallen een functionele spiegel. Je wil jezelf goed kunnen zien. Hier zal je dan ook geen gekleurde of andere spiegels tegen komen.

Veiligheidsspiegels in de badkamer

Er zijn ook spiegel leverbaar met een veiligheidsfolie. Deze zorgt ervoor dat wanneer de spiegel stuk zou gaan er geen gevaarlijke stukken glas naar beneden zullen vallen. Soms heb je deze zekerheid en veiligheid nodig, maar in de badkamer zijn er zeer weinig situaties waarbij je tegen de spiegel aan zou kunnen vallen en deze kapot zou kunnen gaan. De meeste badkamerspiegels hangen tenslotte op zichthoogte boven de wastafel.

De veiligheidsfolie geeft wel extra zekerheid maar beperkt je ook in het toepassen van bijvoorbeeld een spiegelverwarming of blinde montagesets. Bedenk goed of dit in jouw situaties een goede keus is.

Hoe bestel ik een badkamerspiegel op maat?

Op deze pagina staan er meerdere knoppen met "samenstellen" of "stel samen". Als je hierop klopt kom je in de online configurator voor badkamerspiegels op maat. Deze gaat je helpen bij het maken van je keuze. We hebben de opties beperkt gehouden zodat je alleen de juiste glassoorten en montagematerialen in de juiste combinaties kan kiezen. De combinaties die niet kunnen worden gemaakt worden automatisch geblokkeerd. Hierdoor kan je geen fouten maken. Als we de bestelling hebben gehad, controleren we deze ook altijd nog extra of de gekozen combinatie logisch is. Op deze manier kom je later nooit voor verrassingen te staan. De levertijd is afhankelijk van spiegelsoort, bewerking, model etc. maar je kan er vanuit gaan dat in de meeste gevallen de spiegel geleverd kan worden binnen 5 - 12 werkdagen.

We houden je goed op de hoogte in de tijd dat je in afwachting bent van de levering, je ontvangt een mail wanneer de bestelling in productie is gegaan, op welke dag de levering gaat plaatsvinden en twee werkdagen voor de levering ontvang je ook nog een tijdsindicatie van de levering per mail.

We hebben een speciale pagina waar wat meer informatie staat over het leveren en afhalen van je bestelling.

Ik wil graag meer weten over badkamerspiegel op maat! Wat nu?

Hieronder hebben we een aantal "meestgestelde vragen" staan die antwoord geven op zaken die specifiek gericht zijn op deze productgroep. Voor jouw gemak hebben we er ook enkele veelgestelde vragen over algemene zaken neergezet, zoals over het verpakken, de levertijd en de bezorgkosten. En mis je toch nog antwoorden op je vragen? Neem dan gerust even contact met ons op ! Dat kan met de chat functie rechtsonder in beeld, ons contactformulier of bel ons even op nummer 073 - 822 38 66.

FAQ
No Questions