Spiegelaccessoires bestellen

Als aanvulling op je spiegel zou je kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een spiegelverwarming. Een spiegelverwarming kan je achterop een spiegel monteren waar geen veiligheidsfolie op zit. Meer technische details hierover vind je op de pagina van de spiegelverwarmingen.

Spiegelverwarming

De verwarmingen kunnen we leveren vanuit eigen voorraad en zijn er in verschillende afmetingen. Deze zijn zelfklevend en eenvoudig op de achterkant van de spiegels aan te brengen. Hierdoor kan je een bestaande spiegel eenvoudig voorzien van een nieuwe verwarming. Het is wel belangrijk dat er minimaal 10 mm ruimte moet zijn achter de spiegel vanwege de aansluiting van de kabel op de verwarming, deze is ca. 10 mm dik. Zonder deze ruimte zal de verwarming niet passen. 
Je monteert een verwarming bij voorkeur op een spiegel die je hebt opgehangen met een blinde montageset. Deze biedt genoeg ruimte aan de achterkant zodat de verwarming erop past en de restwarmte weg kan.

 

Meer accessoires hebben we momenteel nog niet maar wellicht dat dit in de toekomst verandert. Mail ons gerust als je een suggestie hebt wat we hier kunnen toevoegen.