•   Maatwerk glas
  •   Bezorgen in NL / BE
  •   Ophalen mogelijk in NL

Coronascherm / kuchscherm Easy

Coronascherm model Easy (standaard)

Dit model is de meest eenvoudige variant van de kuchschermen die we kunnen leveren. Het scherm bestaat uit twee (of meer) draagvlakken van 300 x 40 mm en 6 mm dik, 2 of meer glasklemmen en een glasplaat van 6 mm gehard glas met twee afgeronde hoeken aan de bovenzijde. Het beslag is chroom/glanzend afgewerkt, van het merk Logli Massimo en is van hoge kwaliteit. Het glas is gehard veiligheidsglas van 6 mm dikte en voldoet aan de gewenste NEN-veiligheidsnormen.

De steunen/klemmen mogen voor een sterke constructie maximaal 500 mm van elkaar worden geplaatst, de glasplaat mag maximaal 800 mm hoog zijn. Door het plaatsen van meerdere steunen en klemmen op 1 plaat kan je de maximale breedte vergroten. Hierdoor heb je bijvoorbeeld voor een plaat van 1200 mm breed 3 steunen nodig, voor een plaat van 1600 mm zijn dat 4 steunen. Dit verklaart ook de wat grotere sprongen in de prijs tussen de verschillende breedtes.

Coronascherm op basis van model Easy op maat gemaakt?

Een kuchscherm kan ook op maat worden gemaakt. Rekening houdend dat bij dit model de maximale hoogte 800 mm is. Ook kan je er een andere kleur glas in doen, zoals extra helder glas, brons- of grijsgekleurd glas. Heb je een afwijkende maat nodig? Mail ons dan even. We zullen dan een offerte naar je mailen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Model EASY (standaard)

Minimal Price: 172,65 172.65

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen