•   Maatwerk glas
  •   Bezorgen in NL / BE
  •   Ophalen mogelijk in NL

Coronascherm / kuchscherm Easy + spreekluik

Coronascherm model Easy (met spreekluik)

Dit model is een variant van de kuchschermen met een spreekluik. Het spreekluik is een opening in het glas van de grote glasplaat van gehard 6 mm dikte. Deze opening is 175 mm breed en 50 mm hoog. Hierop zit vervolgens een "afdek plaatje" van 250 mm breed en 125 mm hoog. Dit plaatje is van 4 mm gehard glas. Deze wordt op zijn plek gehouden door twee afstandshouders van 40 mm lang. Hierdoor kan geluid door het luik heen, kan je elkaar goed verstaan en is de hygiene gewaarborgd. 

Het scherm bestaat uit twee (of meer) draagvlakken van 300 x 40 mm en 6 mm dik, 2 of meer glasklemmen en een glasplaat van 6 mm gehard glas met twee afgeronde hoek aan de bovenzijde en een spreekluik met afdekplaatje. Het beslag is chroom/glanzend afgewerkt (afstandhouderts zijn geborsteld staal afgewerkt), van het merk Logli Massimo en is van hoge kwaliteit.  Het glas is gehard veiligheidsglas van 6 mm dikte en voldoet aan de gewenste NEN-veiligheidsnormen. Net als de standaard uitvoering. 

De steunen/klemmen mogen voor een sterke constructie maximaal 500 mm van elkaar worden geplaatst, de glasplaat mag maximaal 800 mm hoog zijn. Door het plaatsen van meerdere klemmen op 1 plaat kan je de breedte vergroten. Hierdoor heb je bijvoorbeeld voor een plaat van 1200 mm breed 3 steunen nodig, voor een plaat van 1600 mm zijn dat 4 steunen. Dat verklaart ook de soms wat grotere prijsverschillen tussen de verschillende breedtes. 

Voor het spreekluik in het glas wordt een uitsparing gemaakt. Deze uitsparing is een relatief kostbare bewerking. Ook moeten er twee gaatjes in het glas komen om de afstandshouders te kunnen monteren. Het afdekplaatje is van gehard glas, rondom polygeslepen, heeft 4 afgeronde hoeken van radius 9 mm en heeft 2 boorgaatjes. Ook dit is een relatief duur plaatje. Dit totaalplaatje zorgt voor de hogere prijs.

Coronascherm op basis van model Easy met spreekluik op maat gemaakt?

Een kuchscherm kan ook op maat worden gemaakt. Rekening houdend dat in dit model de maximale hoogte 800 mm is. Ook kan je er een andere kleur glas in doen, zoals extra helder glas, brons- of grijsgekleurd glas. Heb je een afwijkende maat nodig, mail ons dan even. We zullen dan een offerte naar je mailen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Model EASY (spreekluik)

Minimal Price: 343,85 343.85

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen