•   Custom made
  •   Free Shipping above € 400,- !
  •   Pick-up points in NL

Corona & GlasBoertje

4/5/2020  |  Nieuws over GlasBoertje.nl

Ondanks dat de wereld op zijn kop staat van het Corona virus draait de glasbranche nog redelijk goed door. Er zijn welliswaar wat fabrikanten uit het buitenland (o.a. Italië, Frankrijk en Spanje) waarbij de leveringen van glasbeslag wat langer duren maar maatwerk glas ondervind er nog niet heel veel hinder van.

De vraag naar glas is bij de glasfabrikanten wel afgenomen waardoor productie capaciteiten zijn teruggeschroefd. Grote projecten vallen abrupt stil en nieuwe projecten zijn uitgesteld. Desalnietemin blijft de vraag naar glas vanuit de kleinere bedrijven en particulieren door lopen. Door minder vraag en terugschroeven van de productie worden kosten bespaard. Dit is erg belangrijk want we willen natuurlijk niet dat bedrijven failliet gaan in deze periode. Want na deze periode zal alles weer langzaam terug naar de oude produtiecapcaiteit gaan en hebben we deze bedrijven erg hard nodig. Zonder glas kunnen er geen nieuwe woningen worden gebouwd. 

Je kan dus nog steeds uitgaan van de normale levertijden voor maatwerk glas. Je kan er wel tegenaan lopen dat bepaalde montageproducten, zoals glasklemmen en scharnieren, in Nederland niet meer op voorraad zijn en datd e aanlevering vanuit het buitenland wat langer op zich laat wachten. We hopen op je flexibiliteit en begrip daarin.

Afhalen in Den Bosch en Oosterhout gaat ook gewoon door, maar in aangepaste vorm. We zullen je helaas niet mee kunnen helpen met het tillen van het glas in de auto. In sommige gevallen is het dan noodzakelijk dat je zelf iemand meenemt om je te helpen. Het glas zetten we voor je klaar en we wijzen je aan waar het staat. Dan kan je het zelf pakken.

We willen je wel vragen voor de locatie in Den Bosch even te bellen of mailen voor je onze kant op rijdt. We zijn daar momenteel beperkt aanwezig. En het zou vervelend zijn als je voor een dichte deur staat.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe de komende periode en hopen dat jullie het vertrouwen in ons blijven houden en bestellingen bij ons blijven plaatsen.

Author: Michel

« Back
© Developed by CommerceLab
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen